Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фундук бланшований смажений – ароматний та хрусткий горіх, який зберіг в собі багато корисних властивостей, але завдяки обсмажуванню ще й набув виразного смаку та аромату. Його можна використовувати для приготування десертів, додавати до випічки або ж просто вживати як перекус дітям та дорослим.
Чим корисний?
- Завдяки корисним жирам покращується робота серця, а ще знижується рівень “поганого” холестерину.
- У зміцненні імунітету допомагають антиоксиданти.
- Робота мозку покращується завдяки вітаміну Е та фолієвій кислоті.
- Магній з калієм сприяють здоров’ю кісток та нормалізують артеріальний тиск.
- Для активних людей фундук хороший перекус якраз за рахунок того, що сприяє швидкому відновленню енергії.
Для кого підходить?
- Людям, які люблять ласувати хрусткими горіхами з насиченим смаком.
- Спортсменам та людям, які ведуть активний спосіб життя.
- Для веганів та вегетаріанців горіх буде джерелом білків та жирів.
- Плюс, завдяки фундуку можна покращити роботу судин та серця.
З чим поєднувати?
- Можна додати до каші, граноли чи мюслів, зранку такий сніданок буде поживним як для дорослих, так і для дітей.
- Використовуйте для приготування печива, кексів, шоколаду чи горіхової пасти.
- Можна поєднати з сухофруктами, сиром та медом.