Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічне нутове борошно у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічний нут на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні | Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи | Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу | Сертифікат для США та Канади |

Нутове борошно – дуже смачна основа для безглютенового хліба та іншої випічки. Якщо борошно підсмажити перед приготуванням з нього тіста, воно набуває горіхового смаку, який перетворить будь-яку страву на святкову. Нут, як і нутове борошно, засвоюється набагато легше звичайного гороху, а також інших звичних нам бобових. Смак випічки з нутового борошна не такий «гороховий», як у тіста з горохового борошна. Випічка виходить більш повітряною, розсипчастою та смачною.
З нутового борошна можна приготувати величезну кількість страв. Якщо вивчити класичні рецепти Індії та інших близькосхідних країн, то там нутове борошно використовується у кожному другому блюді. І це не дивно, адже нут – одне з найкращих рослинних джерел білка у світі, а жителі Сходу переважно вегетаріанці. Саме тому, що ці люди їдять у великих кількостях бобові, і зокрема нутове борошно, вони не страждають від нестачі білка.
Нутове борошно від ТМ «Ахімса»: у чому цінність?
Щоб приготувати нутове борошно, потрібно спочатку виростити нут. Ми вирощуємо не просто бобові та злакові, а одні з найчистіших продуктів в Україні та навіть у Європі. Наші органічно чисті поля розташовані в заповідній зоні Дніпропетровської області, де на багато кілометрів довкола немає жодного переробного підприємства чи автостради. Пшениця, жито, спельта, горох, нут, соняшник, малина, полуниця та інші продукти, які ростуть на цих полях, повністю натуральні, не тепличні, ніколи не підгодовуються чужорідними добривами. А значить, і Ви зі своїми рідними отримаєте максимум користі від цих продуктів.
Ми рекомендуємо використовувати нутове борошно в суміші з пшеничним, щоб тісто вийшло більш клейким і можна було з нього ліпити пиріжки та вареники. Але якщо готувати випічку тільки з нутового борошна, то краще випікати її у формі. Тоді вийде дуже смачний хліб або пиріг з овочами, який на сході називається докла. Також з нутового борошна можна приготувати найсмачніший кляр, в якому потім обсмажуються овочі в тісті. Нутове борошно - це основа для смачної солодощі - ладду. Вона обсмажується у великій кількості вершкового масла з додаванням цукру, іноді вершків і сухофруктів з горіхами. В інтернеті є безліч рецептів цієї страви, і Ви можете вибрати той, що сподобається саме Вам.
У нутовому борошні містяться вітаміни групи В, фосфор, калій, залізо, селен, мідь, натрій, кальцій, магній та інші корисні складові, заради яких ми і купуємо такі продукти, як нутове борошно. Також вона багата на харчові волокна, яких у борошні більше 10%.
Нутове борошно – калорійний продукт, і його не можна назвати дієтичним. Але ті, кому не потрібно дотримуватися дієти, або у кого дієта полягає у високобілковому харчуванні, можуть повною мірою використовувати всі переваги органічного борошна ТМ «Ахімса».
Білки | 22,4 г |
Жири | 6,7 г |
Вуглеводи | 57,8 г |
Енергетична цінність | 387 ккал |