Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте овес голозерний органічний у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічний овес на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Овес – це один із найбагатших на вітаміни групи В злаків. У ньому є також вітаміни Е, А, К і багато мікроелементів, таких як йод, селен, марганець, калій, кальцій, фосфор, цинк, залізо, сірка, хром – практично вся таблиця Менделєєва! Вживаючи регулярно в їжу голозерний овес у вигляді каш або відварів, Ви покращите здоров'я всього організму, кожного органу – він настільки корисний.
Незважаючи на те, що овес і вівсяна каша вважається продуктом не дуже престижним, користь від нього настільки велика, що ми радимо вживати овес в їжу щодня. Особливо овес цільнозерновий, покритий целюлозною оболонкою, яка є корисним вуглеводом.
Овес голозерний містить багато білка, тому є дуже цінним продуктом для вегетаріанців і спортсменів. Каші з вівса, особливо не плющеного, дуже смачні та ситні. Це найкращий сніданок для дорослих та дітей, особливо, якщо у вівсяні цільнозернові каші додавати мед, фрукти, ягоди (можна сублімовані), варення чи згущене молоко. Після такого сніданку енергії та сил вистачить на весь день.
Особливості голозерного вівса від ТМ «Ахімса»
Овес, який ми пропонуємо, насамперед органічно чистий. Ми самі його вирощуємо на власних полях, які вже багато десятиліть не стикалися з хімікатами та різними синтетичними добривами. На наших чорноземах виростає найкраща пшениця, спельта, а також овес.
Також голозерний овес нашого виробництва можна пророщувати, оскільки після збирання врожаю зерна не обробляються механічно, не лущаться і не плющаться в пластівці. Це дозволяє зробити Ваші сніданки ще кориснішими. Пророщений овес можна додати до салатів у сирому вигляді, оскільки він після проростання стає дуже м'яким і смачним.
Саме в цьому сорті вівса найбільше білка та вуглеводів, а значить, Ви отримуватимете набагато більше енергії для життя. Адже завдання зернових саме у насиченні нашого тіла силою та витривалістю. Особливо корисний голозерний овес, якщо робити з нього настої чи відвари та пити натщесерце.
Овес - це один із найбагатших на вітаміни групи В злаків. У ньому є також вітаміни Е, А, К, і багато мікроелементів, таких як йод, селен, марганець, калій, кальцій, фосфор, цинк, залізо, сірка, хром - практично вся таблиця Менделєєва! Вживаючи регулярно в їжу голозерний овес у вигляді каш або відварів, Ви поліпшите здоров'я всього організму, кожного органа - настільки він корисний.
Жири | 6,5 г |
Білки | 10 г |
Вуглеводи | 49 г |
Енергетична цінність | 298 ккал |