Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте пастилу у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
СКЛАД: Яблуко, вишня, мед.
Вишнева пастила – одна з найсмачніших, бо має дуже насичений смак і аромат. Але в асортименті ТМ «Ахімса» є й інші види цього чудового продукту: полунична пастила, малинова, зі смородини, і навіть з абрикосу! Цінність нашої пастили насамперед у тому, що вона на 100% натуральна. Вона не містить навіть білого цукру, тому що ми її підсолоджуємо медом, який виробляють наші бджоли.
Якщо ж Ви хочете спробувати саме вишневу пастилу, рекомендуємо одразу брати кілька упаковок, оскільки вона підкорить усіх, кого Ви почастуєте нею. Пастила з вишні (як і будь-яка інша пастила у нашому асортименті) зберігає всі корисні властивості ягоди, тому що не нагрівається до критично високої температури (максимум до 55 градусів за Цельсієм).
Особливості виробництва вишневої пастили ТМ «Ахімса»
Часто нас питають, чому пастила коштує досить дорого? Адже там лише ягода, і трохи меду. Що ж робить її такою цінною з погляду грошей? Щоб приготувати таку пастилу, потрібно витратити:
- Від 6 до 10 годин роботи обладнання та людської праці, все залежить від виду ягоди та її водянистості.
- Багато електроенергії, так як електрична сушарка, навіть розігріваючись лише до температури 55 градусів, все одно повинна працювати весь вказаний час без перерви!
- Величезну кількість води, щоб ідеально промити ягоду, яку потім просушують від вологи, і лише після цього поміщають у спеціальну сушарку.
В результаті з 1 кг ягоди виходить лише 100 г пастили, а іноді й менше. Тому вона коштує набагато дорожче, ніж свіжа ягода, навіть не в сезон.
І, природно, ці ягоди ще потрібно виростити, за ними теж потрібен догляд, а значить час, який дуже цінний. Органічно чисті продукти коштують дорожче за звичайні саме через ручну роботу, яка потрібна, щоб захистити дерева або чагарники від комах, підв'язати гілочки, переглянути кожну ягоду при збиранні врожаю і т.д. Звичайно, простіше все разом оприскати отрутою, щоб ягоді нічого не заважало стати красивою. Але Вас так не влаштовує, правильно? Тому Ви і шукаєте щось натуральне та органічно чисте. Таке, як пропонує ТМ "Ахімса".