Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб - Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань

Пастила

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Пастила без цукру – корисні солодощі популярні у сучасному світі завдяки своєму складу. Процедура приготування полягає у створенні пюреподібної суміші із фруктів, ягід, а в деяких ситуаціях застосовують навіть овочі. Щоб зберегти натуральні смакові та ароматичні властивості, відбувається процес сушіння – звільнення від зайвої вологи.

Представлений десерт вважається відомими ласощами для дітей і дорослих. Пастила з яблук та інших не менш популярних інгредієнтів може стати корисним та смачним перекусом, а тому її часто дають дітям до школи, беруть із собою в дорогу або на роботу.

Різні смаки пастили без цукру

Сьогодні пастилу готують практично з усіх плодів, не боячись експериментів, а отже, асортимент вражає своєю різноманітністю.

Найчастіше діти та дорослі вибирають такі різновиди корисних солодощів:

·       Яблучна пастила без цукру, у складі якої міститься достатня кількість пектину. Ці ласощі мають яскраво виражений яблучний смак із кисло-солодкими нотками.

·       Пастила з полуниці – ароматна насолода, яка була приготовлена із попередньо перетертих ягід. Така продукція вважається чудовою альтернативою звичних цукерок та шоколаду.

·       Пастила з вишні – не тільки корисний, а ще й низькокалорійний десерт, який підійде веганам і тим, хто страждає на непереносимість глютену.

Але це далеко не повний список солодощів, оскільки у продажу представлені десерти з абрикосу, малини, червоної та чорної смородини. Щоб повністю відмовитися від цукру, виробники застосовують два головні підсолоджувачі: натуральні соки плодів та мед.

Як робиться корисна пастила?

Головною умовою при створенні пастили для дітей та дорослих є низька калорійність. Для отримання ідеального балансу смаку та аромату, важливо дотримуватися всіх правил, послідовності дій, не упускаючи необхідні етапи.

Процес створення низькокалорійного десерту відбувається таким чином:

1.     Влітку та восени проводиться заготівля основних інгредієнтів для пастили з порічок, абрикосу, яблук та інших фруктів/ягід.

2.     Здійснюється відбір стиглих, якісних плодів, від яких залежить подальший насичений смак солодощів та наявність корисних елементів у складі.

3.     Проходить процес переробки плодів, з яких готують пюре без застосування цукру, додаткових барвників та консервантів.

4.     Основу для майбутнього натурального десерту вистилають на спеціальну форму, після чого відбувається сушіння в умовах невисокої температури. Завдяки цьому вдається зберегти всі корисні властивості фруктово-ягідного пюре.

При підготовці снеків до продажу здійснюється їх нарізка на тонкі пластини певної форми та найбільш відповідних розмірів. Різноманітність смаків пропонує магазин Ahimsa, де вдасться підібрати та замовити пастилу, ціна на яку відрізняється особливою демократичністю. Замовити продукцію можна в режимі онлайн, скориставшись послугою доставки по всій Україні.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.