Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб - Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань

Борошно

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Органічне цільнозернове борошно є відмінною альтернативою стандартному білому, яке ми звикли використовувати для домашньої випічки. Основна користь даного продукту полягає в його складі, тому що навіть після переробки тут зберігаються всі необхідні елементи, що є у цільному зерні.

У дієтології все частіше почали вдаватися до застосування цільнозернових продуктів. Насамперед це пов'язано з усвідомленням їхньої цінності: очищаючи продукти від, так званих, «баластових компонентів», ми позбавляємося також і корисних, активних складових, необхідних для нормальної життєдіяльності людського організму. Тому борошно з твердих сортів пшениці поступово набирає популярності в Україні та в усьому світі.

Представлений продукт має найбільший помел, а значить просівання борошна для приготування хліба та інших хлібобулочних виробів здійснюється з використанням великого сита. Такий помел дозволяє зберегти всі залишки зерна. В результаті борошно твердих сортів містить у своєму складі наступні компоненти:

·       квіткова зернова оболонка;

·       зернові зародки;

·       алейроновий шар.

Отже, у цьому продукті зберігається головне – біологічна цінність використовуваних зерен, а значить і всі корисні властивості, необхідні людині.

Асортимент органічного борошна вищого ґатунку

Остаточна ціна борошна безпосередньо залежить від особливостей складу, набору компонентів та способів обробки. Виходячи з даних параметрів, до уваги споживачів надається наступний асортимент такої затребуваної продукції:

·       Органічне житнє борошно – відрізняється помітним сіро-коричневим відтінком з дрібними вкрапленнями у вигляді перемеленого лушпиння зерна, оболонок клітин. Виготовляється даний продукт за допомогою подрібнення цільного зерна разом із зовнішньою оболонкою.

·       Борошно зі спельти – виробляється внаслідок помелу цільнозернового злаку. Спельта належить до списку зернової культури та вважається підвидом дикої пшениці. Незважаючи на неоднорідність крупинок, консистенція продукту досить ніжна, а колір вершковий, молочний.

·       Борошно зеленої гречки – корисна продукція, основним живильним елементом якої є білок. Таке борошно вважається справжньою криницею всіляких мікроелементів, її активно використовують діабетики.

В результаті кожен покупець зможе підібрати один або одразу кілька варіантів органічного борошна, з якого можна готувати різноманітні страви.

Користь цільнозернового борошна

Цінність і користь кукурудзяного, вівсяного, пшеничного та інших видів цільнозернового борошна досить висока. Такий продукт виготовляється за допомогою разового помелу зерен, а тому в компонентах зберігається максимальна кількість поживних речовин.

Представлене борошно вищого ґатунку активно використовується в домашніх умовах, на виробництвах різного масштабу для випікання хліба, кексів, печива, всіляких батончиків. У складі міститься величезна кількість ключових елементів:

·       Харчові волокна, які у великій кількості містяться у висівках.

·       Антиоксиданти, серед яких на особливу увагу заслуговують кислоти – фітинова та ферулова, а також відзначають наявність лігнан, сполук сірки.

·       Мінерали, які містяться в борошні житньому, пшеничному, гречаному – марганець, цинк, залізо та магній.

·       Повноцінний комплекс вітамінів для людського здоров'я, зокрема для підтримки імунної системи.

Купити гречане борошно або вибрати інші види органічної продукції можна на сайті нашого магазину Ahimsa. Завдяки різноманітному асортименту кожен клієнт зможе повною мірою задовольнити власні запити, підбираючи високоякісний і корисний продукт з доставкою по Україні.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.