




Борошно спельти виготовлена з подрібнених зерен спельти, найдавнішого виду пшениці. Спельта — рекордсмен за вмістом білка, амінокислот, клітковини і вітамінним складом серед всіх видів зернових. За змістом білка вона — рівноцінна заміна м'яса. Спельта містить 18 незамінних амінокислот, які не можуть бути отримані з тваринною їжею.

Спельта - це універсальний засіб для лікування і профілактики всіх хвороб. Завдяки їй тисячі людей набралися сил в
безнадійних, здавалося б, ситуаціях. З-за такого всебічного дії спельту рекомендується вживати всім, а особливо при таких захворюваннях та симптомах:
– зниження імунітету, втома, зниження
– злоякісні пухлини, ревматичні захворювання (у т. ч. профілактика);
– ризик серцевого нападу, інсульту;
– хвороби серцево-судинної системи;
– підвищений рівень холестерину в крові;
– втрата кальцію з підвищеною схильністю до
– алергія (у т. ч. білкова);
– хвороби крові, печінки і нирок, жовчнокам'яна хвороба, спазми кишечника, геморой, діарея, запори;
– шлунково-кишкові захворювання (неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона, целіакія), порушення обміну речовин;
– ослаблення організму після тривалого вживання лікарських препаратів;
– невроз, депресія, погіршення настрою;
– занепад сил (наприклад, після тривалого посту, хвороби або стресу.
РЕЦЕПТИ ВИПІЧКИ З БОРОШНА
Інгредієнти
ОПАРА:
Спельтовая борошно ТМ Ахімса - 250 г
Вода - 250 г
Дріжджі - 5 г
ХЛІБ:
опара
Борошно з борошна ТМ Ахімса - 250 г
Дріжджі - 5 г
Сіль - 10 г
Вода - 75 г
Трохи вершкового масла для змащування форми
Спосіб приготування:
Змішати все для опари,закрити плівкою і залишити на 3-5 годин при кімнатній температурі або в холодильнику на ніч.Потім з'єднати опару зі спельтой,сіллю,дріжджами і водою.Замісити тісто,не подпыляя поверхні,до відставання від рук і столу.Сформувати кулю і викласти в подпыленную борошном миску,накрити рушником і залишити на годину. Потім викласти тісто на стіл і розділити на 2 частини,накрити рушником і залишити на 15 хв.
Форму змастити олією і укласти буханочку.Другу я зробила без форми,сформувавши батончик.Поклала відразу на деко.Накрити ще раз рушником і залишити на годину.
Інградієнти:
Спельтовая борошно ТМ Ахімса - 240 г
Цукор - 230 г
Розпушувач - 5 г
Сіль - 2 г
Сода - 5 г
Мелена кориця - 5 г
Морква - 230 г
апельсиновий сік - 100 мл
Кокосова стружка - 35 г
Товчені волоські горіхи - 50 г
Сушена журавлина - 60 г
Оливкова олія - 120 мл
Кокосові вершки - 280 мл
Цукрова пудра - 500 гр
Спосіб приготування:
1. Змішати в мисці борошно, розпушувач, цукор, корицю і сіль.
2. Замочити на кілька хвилин в апельсиновому соку кокосову стружку і журавлину. Після чого з'єднати разом з соком — з сухою сумішшю. Додати волоські горіхи, перемішати; потім натерту на дрібній тертці моркву (грамів тридцять треба залишити), знову перемішати. Влити оливкову олію і перемішати в третій раз.
3. Заповнити тестом форму для випічки, змащену маслом. Випікати сорок п'ять хвилин при 140 градусах. Дати охолонути.
4. Для крему змішати кокосові вершки кімнатної температури і цукрову пудру збити віночком.
5. На остиглий пиріг викласти крем. Прикрасити спіралями з натертої на мандоліні моркви.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ НА 100 ГР
БІЛКИ
|
11.0 ГР
|
ЖИРИ
|
1.0 ГР
|
ВУГЛЕВОДИ
|
70.0 ГР
|
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ
|
330 ККАЛ
|
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Виробник | Ahimsa |
Гарантії | Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковки дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії. |
Користувальницькі характеристики | |
Заспівав | Продукти з борошна |
- Ціна: 59 грн