



Амарантове борошно – це перемелене на жорнах насіння амаранту – однорічної культури, яку ТМ «Ахімса» вирощує на органічно чистій землі для Вашого здоров'я. Про користь амаранту пишуть на кожному сайті. Ми впевнені, що якщо Ви зайшли до нас на сторінку, то Ви вивчили про амарант все. І тепер Вам просто потрібно його придбати, враховуючи особливості та переваги того чи іншого виробника.
З кожного гектару родючої землі ми збираємо до 5 тонн насіння амаранту, який є найчистішою скарбницею здоров'я. Він не тільки йде в їжу людям: листям амаранту ми підгодовуємо корів, а саме листя до цвітіння і під час цвітіння рослини очищає повітря від надлишків вуглекислого газу. Щоб переробити, очистити, перемолоти ніжне насіння амаранту, потрібно багато зусиль та ресурсів. Тому амарантове борошно, як і інші продукти з амаранту, не можуть коштувати дешево. Єдина можливість заощадити – купувати продукцію безпосередньо від виробника. Так Ви заплатите її справжню ціну і отримаєте високоякісний продукт для всієї родини.
Що і як готують з амарантового борошна?
Компанія «Ахімса» пропонує не тільки насіння амаранту, але й масло, крупу та борошно з нього. А з борошна амаранту, додаючи його до пшеничного, або використовуючи самостійно, можна приготувати безліч різних страв: соуси, солодку та солону випічку, хліб, і навіть солодощі. Випічка з борошна амаранту виходить пишною, ніжною, повітряною – все, як Ви любите. Дуже цінне це борошно для вегетаріанців. Перед приготуванням страв з нього борошно бажано обсмажити 5 хвилин на сухій гарячій сковороді, постійно помішуючи. Так страви з амарантового борошна стануть ще смачнішими та поживнішими. Достатньо з'їдати до 4 столових ложок амарантового борошна на день у складі хліба чи іншої випічки, щоб поповнювати всі запаси нашого тіла вітамінами та мінералами, які воно містить.
Натуральне, органічне амарантове борошно має особливий запах і гіркуватий смак. Це відбувається через те, що ми не видавлюємо з насіння амаранту олію перед тим, як змолоти його у борошно, а сама олія гірчить. Борошно в результаті містить до 8% цієї олії, що впливає на його смак, аромат і, звичайно, користь. Щоб усунути гіркоту з готових страв, достатньо додавати борошно з амаранту у випічку з цільнозернового борошна. Тоді всі страви будуть і смачними, і надзвичайно корисними.
Білки | 15,8 г |
Жири | 7,7 г |
Вуглеводи | 58,2 г |
Клітчатка | 5,4% |
Енергетична цінність | 376 Ккал |
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Виробник | Ahimsa |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 12 міс |
Культура | Амарант |
Ґатунок | Вищий |
Ціна за 1 кг | 76 |
Користувальницькі характеристики | |
Амарант | Продукти з амаранту |
- Ціна: 92 грн