



Сублімація – це найдосконаліший на сьогоднішній день метод консервування продуктів. І це досить нове поняття. Сублімувати фрукти навчилися ще в початку 20 століття.
Сублімаційна сушка (інакше ліофілізація) — це процес вилучення рідини з заморожених біо-об'єктів. В її основі лежить випаровування льоду, що міститься в заморожених продуктах, тобто його перехід безпосередньо в пароподібний стан, що виключає рідинну фазу. Простіше кажучи, спочатку продукт швидко заморожують, а потім висушують.
Перед обробкою ягоди піддаються швидкому заморожуванні при температурі до -200 °C. Її головна перевага, так і відмінність від звичайного заморожування, в тому, що відбувається утворення настільки дрібних кристалів льоду, що вони не здатні зруйнувати навіть клітинні мембрани.
Потім заморожені продукти переміщують у герметично закриту камеру, з якої починають відкачувати повітря. Після зниження тиску в камері починають поступово підвищувати температуру. Лід випаровується, а пара, що утворюється відкачується. Коли всі кристали льоду з продуктів випаруються, технологічний процес закінчений.

Чорниця - унікальна за своїм складом ягода, містить в собі величезну кількість різних вітамінів і мікроелементів, які необхідні для правильного функціонування нашого організму, особливо в період масового поширення респіраторних вірусних захворювань.
Сублімована ціла чорниця, як і свіжа ягода - джерело корисних речовин і вітамінів. Ягоди чорниці відомі і своїми лікарськими властивостями: допоможуть надовго зберегти добру пам'ять та гострий зір, зміцнять серцево-судинну систему, захистять від інфекційних захворювань, допоможуть позбутися зайвих кілограмів. Сублімати ягоди чорниці цілої мають протизапальні, сечогінні та жовчогінні властивості, а так само широко використовуються в кулінарії, як кондитерське сировину.
Цей натуральної, здоровий і корисний продукт з великим спектром використання, має яскравий аромат і смак свіжої ягоди.
Сублімація дозволяє зберегти 95% всіх вітамінів і корисних мікроелементів, а завдяки тривалому терміну зберігання, цілими ягодами чорниці можна ласувати навіть взимку!
ДЕ І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ?




Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ahimsa |
Країна виробник | Україна |
Тип | |
Вага | 227 гр |
Термін зберігання | 5 років |
Упаковка | Дої пак з зиппом |
Основні | |
Гарантії | Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковки дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії. |
- Ціна: 780 грн