Кошик
161 відгук

Сегодня выходные, все ваши заказы мы обработаем и отправим в понедельник. Слава Украине!

Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Новинка
Гречка зелена органічна 808 г TM Ahimsa, фото 2
Гречка зелена органічна 808 г TM Ahimsa, фото 2
Гречка зелена органічна 808 г TM Ahimsa, фото 2
Гречка зелена органічна 808 г TM Ahimsa, фото 3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
ЗЕЛЕНА ГРЕЧКА
Зелена гречка – це природне зерно гречки, без термічної обробки (пар, обсмажування), яке зберігає максимум корисних властивостей. Тобто для отримання такого продукту як зелена гречка використовується інша технологія виробництва. Коричнева гречка – це та сама зелена, яка була оброблена парою, а потім обсмажена. Саме за цей яскраво-виражений смак ми любимо традиційну коричневу гречку. У момент термічної обробки корисних речовин у гречки стає менше, тому зелена гречка вважається більш корисною.

ЧИМ КОРИСНА ЗЕЛЕНА ГРЕЧКА?

 

* Харчові волокна (клітковина) очищають кишечник від шлаків, токсинів, нормалізують та активізують роботу травної системи, створюють тривале відчуття ситості; * У складі продукту містяться вітаміни групи A, В (В1, В2, В6, В9), E, ​​РР, макро- та мікроелементи: натрій, калій, кальцій, цинк, йод, бор, нікель, кобальт, магній, залізо та фосфор; * Містить антиоксиданти, які сприяють покращенню стану шкіри, волосся та організму в цілому; * Багата протеїном та амінокислотами, вісім з яких є незамінними; * Вживання зеленої гречки нормалізує рівень гемоглобіну в крові.

 

ЗЕЛЕНАЯ ГРЕЧКА ДЛЯ СХУДНЕННЯ

Зелену гречку також оцінять ті, хто слідкує за своєю фігурою. Велика кількість клітковини допомагає очистити кишківник, що позитивно впливає на метаболізм. Також перекусивши зеленою гречкою, почуття ситості залишиться з вами надовго завдяки вмісту білка. У зеленої гречки особливий, ненав'язливий смак, тому її можна їсти без солі.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Приготування у кулінарії

При першому контакті з водою зерна зеленої гречки виділяють слиз, який негативним чином позначається на якості та смаку страв: вони виходять неприємною консистенцією з вираженим гіркуватим смаком. Тому перед готуванням крупу необхідно замочити і кілька разів добре промити, видаливши слиз. Найпростішим і найпоширенішим способом приготування зеленої гречки є варіння. Для цього крупу потрібно помістити в каструльку або сотейник і залити чистою питною водою у співвідношенні 1 до 2, води має бути вдвічі більше, ніж крупи. На повільному вогні суміш доводиться до кипіння і вариться трохи більше 15 хвилин. Після цього кашу можна заправити рослинним маслом, з'єднати з овочами або нежирними сортами м'яса та риби та подавати до столу. Відварену зелену гречку можна також змішувати з іншими гарнірами та поєднувати з овочевими соками та смузі.

Для схуднення

За бажання позбутися зайвої ваги найефективнішою формою вживання зеленої гречки є її пророщені зерна. Справа в тому, що паростки містять ще більше клітковини і рослинних білків, ніж зварені зерна. Рослинні білки довше перетравлюються і засвоюються, тим самим продовжуючи відчуття насичення. У свою чергу клітковина сприяє природному очищенню організму і надовго позбавляє почуття голоду. Використовуючи пророщену зелену гречку у поєднанні зі збалансованим правильним харчуванням, можна поступово позбутися зайвих кілограмів та придбати стрункий силует. Для того щоб зерна дали цінні паростки, необхідно виконати наступні етапи:

 

1. Залити крупу водою, видалити лушпиння і спливли зерна. 2. Промити відібрані зерна 3-4 рази під сильним тиском проточної води. 3. Викласти промиті зерна щільним шаром на мокру марлю, складену кілька шарів. 4. Накрити зверху|другим шматком марлі. 5. Кожні 3-4 години змочувати марлю водою, намагатися підтримувати її постійно у вологому стані. 6. Через 12-14 годин з'являться перші паростки. Перед використанням зерна з паростками необхідно кілька разів ретельно промити, щоб видалити весь слиз і запах вогкості. Рекомендується вживати не більше 30-50 г пророщеної гречки на день, інакше можуть виникнути проблеми з травленням. Зберігати пророщені зерна слід у холодильнику скляній ємності трохи більше 3-4 днів.
Основні атрибути
Виробник Ahimsa
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
УпаковкаПакет
Вага0.8 кг
Вид крупиЯдриця (цільне зерно)
  • Ціна: 139 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner