Продавець Ahimsa розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
370 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Іван чай високогірний ферментований 50 г ТМ Bhakti, фото 2
Іван чай високогірний ферментований 50 г ТМ Bhakti, фото 2
Іван чай високогірний ферментований 50 г ТМ Bhakti, фото 2
Іван чай високогірний ферментований 50 г ТМ Bhakti, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
ІВАН ЧАЙ ВИСОКОГІРНИЙ ФЕРМЕНТОВАНИЙ

СКЛАД: квіти та листя зніту вузьколистого.

Іван чай – найулюбленіша трава у наших бабусь та дідусів для покращення здоров'я. Чудо-чай, який виходить з неї, не тільки смачний, але й надає бадьорості тілу та розуму. ТМ "Бхакті" пропонує Вам не просто Іван-чай, а його високогірний сорт. Його збирають у Карпатах, піднімаючись на кілька кілометрів високо у гори, щоб забезпечити кожного поціновувача Іван-чаю бездоганно чистою сировиною, наповненою силою Карпат.

Зазвичай ми вирощуємо або збираємо всі трави для складання чайних зборів у Дніпропетровській області, у найчистішому районі, у долині річки Орель, у природному заказнику. Але Іван-чай – це вибаглива рослина, яка не росте у наших краях. Він любить гірське повітря та глинисті схили гір, тому ми просимо наших друзів, які мешкають у Карпатах, збирати для Вас найкращий Іван-чай у всій окрузі. Звичайно, збирають його не просто вручну, а пішки щодня піднімаючись на багато кілометрів у гори, адже туди машиною не доїдеш. Тому високогірний Іван-чай коштує чимало, але ціна повністю виправдана через складність його заготівлі.

Ми пропонуємо Вам як звичайний, сушений Іван-чай, так і ферментований. Останній має більш яскравий, насичений смак та аромат.


Як заготовляють ферментований Іван-чай?

Ферментація - це процес підв'ялювання листя з його подальшим сушінням. Зібравши достатню кількість листя і квітів кипрію вузьколистого, його розкладають шарами на горизонтальній поверхні і залишають на кілька годин, щоб листя зів'яло. Потім листочки разом із квітами вручну скочують у трубочки, щоб почав виділятися сік. Ці трубочки поміщають у глибоку миску та ставлять під прес на 10-12 годин. За цей час починається процес ферментації – листочки починають бродити. Вчасно, до того, як вони почнуть скисати, як листи капусти, цю сировину виймають із миски і розкладають у теплому місці ще на кілька діб для просушування та зупинення процесу ферментації.

Завдяки таким нехитрим, але трудомістким діям виходить ферментований Іван-чай. Він у кілька разів яскравіший за смаком, ніж звичайний, і засвоюється набагато швидше. Готову сировину фасують у фірмові пакети ТМ «Бхакті» та відсилають Вам і нам для того, щоб ми змогли насолодитися її неймовірними смаковими якостями та отримати всю користь від гірських трав. На одну чашку окропу достатньо однієї чайної ложки чаю.

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип чаю Трав'яний чай
Склад чаюМоночай
Смакові інгредієнтиНатуральні
Форма випускуЛистовий
Розмір чайного листаДрібнолистовий
Додаткова обробкаФерментація
Вага50 г
УпаковкаДой-пак
Подарункова упаковкаНі
  • Ціна: 269 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner