

Волоські горіхи – це найпопулярніший вид горіхів у кулінарії кожного дня, тому що коштують вони недорого (у порівнянні з іншими горіхами), і смак у них дуже запам'ятовується. Але тільки чистити волоські горіхи люблять не всі, тому ми зробили цю роботу за Вас, очистивши волоський горіх не тільки від твердої шкаралупи, але і від тонких перетинок між плодами. У результаті Ви отримаєте цілісні половинки волоського горіха у вигляді метелика, а ми – радість від того, що змогли Вам полегшити життя.
Сам по собі половинки волоського горіха дуже гарні, тому їх часто використовують при прикрасі святкових тортів та салатів. Але також його додають у порізаному чи меленому вигляді всередину тіста чи страви.
Волоські горіхи – високобілковий продукт, і в їжу його слід вживати не більше 80 г на день дорослій людині. Але цієї кількості вистачить, щоб наситити тіло унікальними речовинами, що містяться у горіхах. Особливо волоські горіхи корисні при розумових навантаженнях та в період вагітності.
Де застосовується волоський горіх?
На основі волоського горіха або з його додаванням часто готують таку різноманітність страв, що не можна переразувати. Це і солодка випічка, і різні десерти, і салати (наприклад, буряковий салат із чорносливом та горіхом). І навіть у супи його можна додавати як у меленому вигляді, так і цілими шматочками. Волоський горіх має дуже яскравий смак, тому, якщо Ви готуєте складну страву з горіхами, акцент в ньому потрібно буде зробити на волоському горіху, інакше він це зробить за Вас.
Волоські горіхи в чистому вигляді можна зберігати близько року в банці або в паперовому пакеті щільно закритими, в темному сухому прохолодному місці. Його дуже любить їсти харчова міль, тому слідкуйте за герметичністю упаковки при зберіганні.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.6 кг |
Виробник | Ahimsa |
Країна виробник | Україна |
Тип | Волоські горіхи |
Фасовка | Пакет |
Тип обробки | Сырой |
- Ціна: 299 грн