

СОЧЕВИЦЯ ЗЕЛЕНА
Зелена сочевиця – один з найпопулярніших бобових на столі східної кухні. Особливо її люблять в Індії, де практично кожен мешканець – вегетаріанець. Адже без м'яса досить складно поповнювати організм білком для будівництва нових клітин. Але завдяки сочевиці можна зробити вегетаріанську кухню багатою на білок і дуже різноманітною.
Зелена сочевиця - це не зовсім дозрілі плоди рослини, які можна спокійно вживати в їжу. На відміну від червоної сочевиці її рекомендують замочувати перед варінням хоча б на годину, а потім злити воду і варити на повільному вогні трохи більше ніж півгодини. Цей сорт сочевиці не розварюється так, як червона (дозріла) сочевиця, тому з неї виходить смачний розсипчастий гарнір, начинка для пиріжків і пирогів, добавка до рагу і основа для бобового супу. Також зелену сочевицю потрібно солити лише після того, як вона звариться, інакше час варіння збільшиться вдвічі.
Зелена сочевиця від ТМ «Ахімса» - це органічно чистий продукт. І не тільки тому, що ми вирощуємо її на чистій землі, яка ніколи не бачила хімікатів. Сочевиця – це особливий продукт, який у процесі зростання та дозрівання не вбирає в себе нічого стороннього та штучного. Сочевиця висмоктує із землі лише ті мікроелементи, які їй потрібні, а решту залишає в землі. Тому цей продукт завжди чистий та корисний.
Як і всі види бобових, зелену сочевицю не варто вживати тим, хто має проблеми з кишківником. Але у всьому іншому це чудовий дієтичний і просто смачний продукт. Сочевиця зелена швидко вбирає аромат будь-яких спецій, тому Ви можете експериментувати зі смаком страв із сочевиці постійно. А щоб вона не викликала скупчення газів у шлунку, подавайте до неї кінзу та петрушку.
Білки | 24 г |
Жири | 1,3 г |
Вуглеводи | 60 г |
Калорійність | 110 Ккал |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ahimsa |
Країна виробник | Україна |
Вид бобових | Сочевиця зелена |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.8 кг |
- Ціна: 134 грн