Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агар-агар бере початок своєї історії у Східній Азії. Відкриття приписують Таро Заемон Мінору, який був японським кухарем і в XVII столітті помітив, що відвар з червоних водоростей застигає, коли охолоджується і утворює пружний гель. З того часу в азійській кулінарії він став незамінним, а на сьогоднішній день його використовують вже й в усьому світі.
Його почали використовувати задовго появи желатину в десертах, а також для вирощування бактерій в лабораторіях. У веганській кулінарії він залишається також незамінним, адже це повністю рослинний згущувач, який в кілька разів перевищує желатин за здатністю желеюватися.
Чим корисний агар-агар 1200?
- Клітковина сприяє покращенню травлення.
- В ньому немає калорій, тому це допомагає контролювати вагу.
- Повністю натуральний продукт без хімічних добавок.
- Достатньо додати малу кількість для утворення желе.
Для кого підходить?
- Можуть вживати люди, які слідкують за харчуванням.
- Як альтернатива желатину використовують вегани та вегетаріанці.
- Людям, які хочуть покращити травлення та підтримувати корисну мікрофлору. кишківника.
- Для створення якісних десертів можуть використовувати кондитери та шеф-кухарі.
З чим поєднувати?
- Для приготування желе можна поєднати з фруктовим соком чи пюре.
- З молочними продуктами, як рослинними так і тваринними, вийде приготувати смачний крем або пудинг.
- Поєднуйте з шоколадом для приготування вишуканого десерту.
- Супові чи соусу при його додаванні можна додати текстури та густоти.