Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте борошно амарантове органічне у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічний амарант на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Амарантове борошно – це перемелене на жорнах насіння амаранту – однорічної культури, яку ТМ «Ахімса» вирощує на органічно чистій землі для Вашого здоров'я. Про користь амаранту пишуть дуже багато. Насамперед хвалять його за високий вміст сквалену, який є незамінним при лікуванні ракових пухлин. Також випічка із амарантового борошна не тільки не забиває кишечник, але навпаки – чистить його від шлаків та токсинів. Додаючи борошно з амаранту у випічку, можна знизити ризик серцево-судинних захворювань та рівень стресу. Хліб з додаванням амарантового борошна можна їсти навіть при дотриманні дуже суворої дієти.
З кожного гектару родючої землі ми збираємо до 5 тонн насіння амаранту, який є найчистішою скарбницею здоров'я. Він не тільки йде в їжу людям: листям амаранту ми підгодовуємо корів, а саме листя до цвітіння і під час цвітіння рослини очищає повітря від надлишків вуглекислого газу. Щоб переробити, очистити, перемолоти ніжне насіння амаранту, потрібно багато зусиль та ресурсів. Тому амарантове борошно, як і інші продукти з амаранту, не можуть коштувати дешево. Єдина можливість заощадити – купувати продукцію безпосередньо від виробника. Так Ви заплатите її справжню ціну і отримаєте високоякісний продукт для всієї родини.
Що і як готують з амарантового борошна?
Компанія «Ахімса» пропонує не тільки насіння амаранту, але й масло, крупу та борошно з нього. А з борошна амаранту, додаючи його до пшеничного, або використовуючи самостійно, можна приготувати безліч різних страв: соуси, солодку та солону випічку, хліб, і навіть солодощі. Випічка з борошна амаранту виходить пишною, ніжною, повітряною – все, як Ви любите. Дуже цінне це борошно для вегетаріанців. Перед приготуванням страв з нього борошно бажано обсмажити 5 хвилин на сухій гарячій сковороді, постійно помішуючи. Так страви з амарантового борошна стануть ще смачнішими та поживнішими. Достатньо з'їдати до 4 столових ложок амарантового борошна на день у складі хліба чи іншої випічки, щоб поповнювати всі запаси нашого тіла вітамінами та мінералами, які воно містить.
Натуральне, органічне амарантове борошно має особливий запах і гіркуватий смак. Це відбувається через те, що ми не видавлюємо з насіння амаранту олію перед тим, як змолоти його у борошно, а сама олія гірчить. Борошно в результаті містить до 8% цієї олії, що впливає на його смак, аромат і, звичайно, користь. Щоб усунути гіркоту з готових страв, достатньо додавати борошно з амаранту у випічку з цільнозернового борошна. Тоді всі страви будуть і смачними, і надзвичайно корисними.
Білки | 15,8 г |
Жири | 7,7 г |
Вуглеводи | 58,2 г |
Клітчатка | 5,4% |
Енергетична цінність | 376 Ккал |