Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рослинна олія є незамінним продуктом, який використовується в кулінарії. Її можна придбати в спеціальних магазинах: компанії-виробники використовують різні компоненти у складі, експериментують із технологією виробництва. Все це істотно впливає на остаточні ціни олії в Україні. Останнім часом споживачі зацікавлені продукцією, яка гарантує максимальну користь для організму, відмовляючись від олій, що можуть завдавати шкоди.
Компанії самостійно вирощують рослини для майбутніх виробничих процесів або мають у запасі вже давно перевірених постачальників сировини. Умовно весь процес створення якісного продукту можна поділити на два етапи: віджим та подальша фільтрація. При цьому вдалося відмовитися від високої температури на будь-яких етапах. Тому сиродавлена олія характеризується наявністю багатьох вітамінів, мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності всього людського організму.
Асортимент органічних олій
До уваги споживачів доступний різноманітний асортимент рафінованої/нерафінованої олії. Причому за основу виробники застосовують один чи відразу кілька видів насіння (комбінована продукція) з додаванням незначної кількості допоміжних інгредієнтів.
Найпопулярнішими вважаються такі олії:
· Лляна олія, яка є справжнім лідером з біологічної цінності. У її складі міститься у кілька разів більше ненасичених жирних кислот порівняно з риб'ячим жиром.
· Гарбузова олія, у складі якої відзначають достатню кількість провітаміну А, бета-каротину, який позитивно впливає на зір та якість шкіри.
· Олія чорного кмину, в якому міститься один з основних компонентів – тимохінон. Його використовують для вгамування болю, очищення організму, при алергічних реакціях та інше.
Представлені види олії активно використовуються в процесі приготування салатів, при смаженні та запіканні різних продуктів харчування. Наприклад, кокосове масло застосовують у кав'ярнях під час приготування різноманітних гарячих напоїв: кави, гарячого шоколаду, какао тощо.
Основні секрети створення якісної натуральної олії
Важливою відмінністю натуральної оливкової, рафінованої кокосової олії, вважається колір та аромат, які кардинально відрізняються від стандартної магазинної продукції. Все це є підтвердженням того, що олія виробляється з урахуванням основних секретів, з використанням перевірених часом технологій та традицій.
Особливості при виробництві:
· Правильний відбір насіння, його подальше зберігання. Амарантова олія та інші різновиди олій виготовляються з якісної сировини, яка проходить суворий відбір.
· Інноваційні технології, які також стосуються сучасного обладнання. В результаті насіння проходить холодний віджим і вже після першого разу вдається отримати екологічно чисту та корисну продукцію.
· Підготовчі процеси, які полягають у ретельному очищенні насіння від лушпиння. З такого насіння можна отримати максимум чистої продукції.
Магазин Ahimsa підготував різні види олії, ціна та калорійність якої безпосередньо залежать від особливостей виробництва та основних компонентів у складі. Кожна позиція на сайті – це якісний продукт, який характеризується збалансованим набором інгредієнтів. Щоб скуштувати справжню олію рослинного походження, достатньо оформити покупку на сайті.