Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте борошно пшеничне вищого гатунку органічне продукти у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну ппшеницю на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Борошно пшеничне вищого гатунку
Пшеничне борошно – незамінний продукт на кухні будь-якої господині. Хліб, пиріжки, різноманітна солодка випічка, торти, млинці – стільки смачного можна приготувати з борошна! І найпопулярнішим серед господинь є борошно вищого ґатунку: біле, пухнасте, дуже ніжне при випіканні. Те, яким чином виготовляється це борошно, як воно зберігається, дуже сильно впливає на випічку, яка з нього вийде.
Дуже легко відрізнити борошно вищого ґатунку від цільнозернового борошна або борошна другого ґатунку. Воно дуже м'яке і біле. Це борошно ідеально підходить для солодкої випічки, десертів, вишуканих страв. На відміну від інших видів борошна, борошно пшеничне вищого ґатунку дає при випіканні чудовий об'єм і пористу структуру тіста.
Як отримують біле борошно вищого гатунку? Зерно очищається машинним способом від оболонки, що дає висівки (а разом із ними – вітаміни, целюлозу, мінеральні речовини, білок). Серцевину дрібно розмелюють, і виходить борошно вищого гатунку. Зазвичай вихід такого борошна - від 10 до 25% (біла серцевина становить не більше чверті від обсягу всього зерна). Цільнозернове борошно має вихід до 100%, а ось біле - зазвичай до 25%. Але ТМ «Ахімса» виробляє борошно вищого ґатунку із спеціальної пшениці «Тесла». Це один із найкращих сортів пшениці, з дуже тонкою оболонкою. При відділенні такої оболонки серцевина становить до 70% від маси зерна, у ній зберігається набагато більше корисних вітамінів та мікроелементів.
У чому цінність пшеничного борошна вищого ґатунку ТМ «Ахімса»?
Зерно для борошна із пшениці вищого ґатунку від ТМ «Ahimsa» вирощується на чистій родючій землі, воно повністю органічне. А це означає, що його природна користь зберігається на 100%. Ваше тіло отримуватиме тільки корисні речовини, без хімічних компонентів або якихось отрут. Наше борошно, на відміну від звичайного білого магазинного борошна:
- зберігає частину вітамінів та мінералів завдяки тому, що виробляється із спеціального сорту пшениці, в якому навіть серцевина корисна;
- містить дуже мало крохмалю, що робить білу випічку більш їстівною;
- є високобілковим продуктом, тоді як звичайне борошно вищого ґатунку практично не містить білок;
- дійсно не містить ГМО, і тим більше пестицидів та інших наслідків застосування хімічних добрив та підсилювачів росту.
Зазвичай вироби з білого борошна вищого гатунку вважаються не дуже корисними для фігури, і зовсім заборонені при діабеті. Але якщо це борошно від «Ахімса», тоді можна не перейматися своїм здоров'ям. З'їдаючи в помірних кількостях приготовані з неї млинці, тістечка та тортики, Ви отримуватимете силу та енергію для активного життя. У цьому борошні зберігається більше вітамінів і мінералів, які потрібні для життя організму, ніж у звичайному, магазинному. Але все ж таки потрібно розуміти, що біле борошно - воно більше для смаку і краси. Якщо ж хочеться отримувати і користь, тоді потрібно пекти з цільнозернового борошна або борошна другого сорту.
Але чим дійсно багате борошно пшеничне вищого ґатунку, так це вуглеводами. Саме вони насичують тіло енергією. При регулярному вживанні в невеликих кількостях хлібобулочних виробів можна покращити роботу серця та жовчного міхура. Без хліба дуже складно зосереджуватися на роботі, і все життя стає нуднішим, тому що борошняні вироби ще й прискорюють вироблення гормону щастя. Є авторитетна думка, що харчуючись лише зерном, молоком та медом, можна отримувати всі вітаміни та мінерали, необхідні для здорового життя.
Білки | 11 г |
Жири | 1,5 г |
Вуглеводи | 70 г |
Енергетична цінність | 330 Ккал |