Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте борошно у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічний амарант на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Перед виробництвом борошна ядра волоських горіхів попередньо знежирюють. Борошно виходить з волокнистою структурою та коричнево-зеленуватим кольором. Характеризується високим вмістом білка та корисних жирів, а також нульовим глікемічним індексом, що робить його одним із кращих видів борошна для людей з діабетом або переддіабетним станом.
Особливості виробництва
Торговельна марка "Ахімса" ретельно контролює весь процес виробництва: від контролю якості горіхів до розфасовки борошна.
Вирощування.
Горіхові дерева ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Виробництво.
Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів.
Фасування.
Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.
Застосування в кулінарії
Як і інше горіхове борошно, широко застосовується у безглютенових рецептах, а також як згущувач для рагу і соусів. Надає випічці грубуватої грубозернистої структури та солодкуватого горіхового смаку.
Посипте 1 ч.л. борошна ранкову кашу або мюслі, щоб почати день з ясним розумом і бадьорістю. Додавайте у вітамінні коктейлі та смузі.
Доповнюйте смак супів, каш і м'ясних страв. Паніруйте в горіховому борошні м'ясо, птицю та рибу.
Використовуйте для приготування хліба, піци, печива, оладок, млинців і різних десертів (добре поєднується з шоколадом і ваніллю). Замініть приблизно ⅓ склянки звичайного борошна горіховим і відчуйте різницю.
Корисні властивості
Борошно волоського горіха – дуже поживне й забезпечує приплив енергії. За рахунок омега-3 має протипухлинні властивості та багато інших переваг.
Кровоносна система. Боротьба з атеросклерозом (зниження ризику серцево-судинних захворювань).
Ендокринна система. Нормалізація вироблення інсуліну.
Нервова система. Боротьба з мігренню та безсонням. Зняття спазмів головних судин. Легка седативна дія. Поліпшення когнітивних функцій.
Травна система. Очищення шлунково-кишкового тракту від шлаків, поліпшення перистальтики та роботи печінки. Полегшення стану при виразкових хворобах і гастриті.
Особливості вживання та зберігання
Для вагітних: рекомендується через високий вміст лецитину.
Для дітей: не протипоказане за відсутності алергічних реакцій.
Зберігання: 6 місяців у холодильнику, щоб жири не піддавались окисленню і борошно не згіркло.
Протипоказання
Немає (за винятком індивідуальної непереносимості).
Корисний склад
Жирні кислоти: омега-3, омега-6.
Вітаміни: група B, C, P, A, E.
Біологічно значущі елементи: магній, цинк, залізо, марганець, мідь, кобальт.
Клітковина, білок.