Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чабер - це рослина, яка відноситься до однорічних трав і належить до родини ясноткових. Він має характерний пряний аромат, який нагадує поєднання перцю з м'ятою.
Чабер містить цимол, карвакрол, цинеол, ефірні олії, а також різноманітні мікро- і макроелементи.
В кулінарії чабер можна використовувати як свіжий, так і сушений. Він чудово поєднується з різноманітними стравами, такими як рагу, супи, гриби, м'ясні і рибні страви, фарш, котлети тощо.
Пряність має гострий смак, тому слід додавати її у невеликих кількостях. Крім того, чабер добре поєднується з іншими прянощами, такими як фенхель, петрушка, шавлія, орегано, базилік та чебрець.