Кількість
|
Вартість
|
||
|
Псиліум - це рослина, яка потребує сонячних і водянистих територій для правильного росту. В основному походить з регіонів Іспанії та Канарських островів, але також вирощується в Бразилії, Сполучених Штатах, Індії та Пакистані.
Насіння та лушпиння псиліум використовуються в рослинній медицині, а також є компонентом ліків, суспензій, кремів та інших косметичних засобів для догляду за шкірою.
Псиллиум дрібного помелу, на відміну від цілої лушпиння насіння подорожника, дозволяє одержати більш однорідну консистенцію при розведенні його з рідиною. Споживання псиллиума добре впливає на травлення, нормалізує рівень цукру і холестерину в крові, нормалізує обмін речовин, сприяє виведенню токсинів з організму, володіє м'якими проносними властивостями.
Він широко використовується в низкоуглеводной і безглютенової випічці, надає їй пишність і м'якість.
Псиллиум майже не має власного смаку. На 80% складається з клітковини, з якої 75% - це розчинна клітковина, яка служить їжею для корисної мікрофлори кишечника.
Рекомендується людям, які ведуть здоровий спосіб життя і дотримуються здорового харчування. Для зниження ваги, очищення організму від шлаків і токсинів, зниження апетиту.
Рекомендації по застосуванню. Для очищення організму: чайну ложку псиллиума (5 г) залити склянкою теплої води. Випити відразу, до того, як рідина почне перетворюватися в гель. Використовувати для приготування хліба, десертів, смузі, соусів.
Склад: подрібнений в пудру псиллиум (лузга насіння подорожника).
Енергетична цінність в 100 г продукту: 10 ккал.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки - 1,5 г, жирів - 0,6 г, вуглеводи - 0 г.
Використання:
При споживанні псиліум рекомендується приймати велику кількість води.
Рекомендована добова доза становить 20 гр. Висипати до склянки 10 г лушпиння псиліум і залити літньою водою - змішати, і випити через 4-5 хвилин. Застосовувати 2 рази на день за 15-30 хвилин до їжі.