Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб - Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань
ІВАН ЧАЙ ВИСОКОГІРНИЙ ФЕРМЕНТОВАНИЙ

СКЛАД: квіти та листя зніту вузьколистого.

Іван чай – найулюбленіша трава у наших бабусь та дідусів для покращення здоров'я. Чудо-чай, який виходить з неї, не тільки смачний, але й надає бадьорості тілу та розуму. ТМ "Бхакті" пропонує Вам не просто Іван-чай, а його високогірний сорт. Його збирають у Карпатах, піднімаючись на кілька кілометрів високо у гори, щоб забезпечити кожного поціновувача Іван-чаю бездоганно чистою сировиною, наповненою силою Карпат.

Зазвичай ми вирощуємо або збираємо всі трави для складання чайних зборів у Дніпропетровській області, у найчистішому районі, у долині річки Орель, у природному заказнику. Але Іван-чай – це вибаглива рослина, яка не росте у наших краях. Він любить гірське повітря та глинисті схили гір, тому ми просимо наших друзів, які мешкають у Карпатах, збирати для Вас найкращий Іван-чай у всій окрузі. Звичайно, збирають його не просто вручну, а пішки щодня піднімаючись на багато кілометрів у гори, адже туди машиною не доїдеш. Тому високогірний Іван-чай коштує чимало, але ціна повністю виправдана через складність його заготівлі.

Ми пропонуємо Вам як звичайний, сушений Іван-чай, так і ферментований. Останній має більш яскравий, насичений смак та аромат.


Як заготовляють ферментований Іван-чай?

Ферментація - це процес підв'ялювання листя з його подальшим сушінням. Зібравши достатню кількість листя і квітів кипрію вузьколистого, його розкладають шарами на горизонтальній поверхні і залишають на кілька годин, щоб листя зів'яло. Потім листочки разом із квітами вручну скочують у трубочки, щоб почав виділятися сік. Ці трубочки поміщають у глибоку миску та ставлять під прес на 10-12 годин. За цей час починається процес ферментації – листочки починають бродити. Вчасно, до того, як вони почнуть скисати, як листи капусти, цю сировину виймають із миски і розкладають у теплому місці ще на кілька діб для просушування та зупинення процесу ферментації.

Завдяки таким нехитрим, але трудомістким діям виходить ферментований Іван-чай. Він у кілька разів яскравіший за смаком, ніж звичайний, і засвоюється набагато швидше. Готову сировину фасують у фірмові пакети ТМ «Бхакті» та відсилають Вам і нам для того, щоб ми змогли насолодитися її неймовірними смаковими якостями та отримати всю користь від гірських трав. На одну чашку окропу достатньо однієї чайної ложки чаю.

 
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Іван чай високогірний ферментований 50 г ТМ Bhakti

Артикул 0182
В наявності
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Дізнатися ціну
Характеристики
Тип чаю Листовий
Склад чаю Моночай
Вид продукції Травʼяний чай
Гарантії Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність наших продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковці дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії.
Тип обробки Ферментація
Країна виробництва Україна
Розмір чайного листа Дрібнолистовий
Смак, добавки Натуральні
Форма випуску Дой пак
Вага 50 г
Строк зберігання 12 місяців

🚗 Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно. 

🏤 «Нововю поштою» по Україні — від 70 грн.

🏤 "Укрпоштою" по Україні — від 35 грн.

 

        💵   Готівкою при отриманні

        💳   Кредитною карткою на сайт

        💳   На картку ФОП

Строк придатності вказаний на упаковці.

Харчові продукти не передбачаються до повернення або обміну згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. N 172 Про реалізацію окремних положень Закону Украї 
 "Про захист прав споживачів"( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1178 ( 1178-2002-п ) від 17.08.2002, N 1317 ( 1317-2003-п ) від 20.08.2003, N 1642 ( 1642-2004-п ) від 13.12.2004, N 1173 ( 1173-2005-п ) від 07.12.2005 )

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.