Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте крупу амаранту органічну у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо амарант на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Амарантова крупа – найцінніший продукт із рослини, яку багато хто з нас звик вважати бур'яном. Але завдяки дослідженням вчених та особистому досвіду тисяч любителів амаранту, сьогодні цей продукт стає популярним і затребуваним не менше, ніж пшоно чи вівсянка. Адже користь, яку може принести амарантова каша тілу, не зрівняється навіть з аптечними вітамінами та іншими біодобавками.
Амарант має багато корисних властивостей, у тому числі унікальних. Вживаючи регулярно (кілька разів на тиждень по 100-200 грам) кашу з амарантової крупи, можна комплексно відновити всі функції тіла, упорядкувати його як зовні, так і зсередини. Амарант швидко знижує рівень цукру в крові, тому може стати основою дієтичного харчування для більшості людей. Він містить сквален - речовину, що перешкоджає утворенню ракових клітин. Травна система при вживанні амаранту починає працювати чітко за розкладом, а нервова - відновлюється. Особливу користь крупа з амаранту приносить серцево-судинній системі: вона нормалізуэ тиск, допомагає при атеросклерозі, стенокардії та інших хворобах серця.
Але ми хочемо розповісти не лише про користь амаранту, а й про те, чому ми вирішили вирощувати саме цю культуру.
Чому нам цікава амарантова крупа?
Амарантова крупа – це не зерно, скоріше насіння. Вона нагадує і виглядом, і своїм смаком кіноа, і трохи манну кашу. Правильно та смачно зварена, крупа з амаранту насичує тіло всіма вітамінами та мінералами з відомого науці списку. Вона має специфічний присмак, який багато покупців особливо цінують.
Красиві, бордові суцвіття-кисті, що звисають з товстого стебла амаранту (до 2 метрів на зріст), прикрашають наші поля щороку. Ми засіюємо цією культурою не менше 50 га землі, і одна з причин такої любові до нього – це те, що для засіву 1 га потрібно всього 500 г насіння. Це найекономніша культура з усіх, які нам відомі!
Але є й інші причини, чому ми вирощуємо амарант: з кожним роком на Заході амарант стає дедалі популярнішим серед любителів ЗОЖ, і всі врожаї з наших 50 Га розходяться дуже швидко не лише серед українських покупців. А якщо зважати на те, що ми вирощуємо лише органічно чисті культури на полях, розташованих далеко від промислових об'єктів і навіть інших полів, які не є органічно чистими, то популярність амарантової крупи ТМ «Ахімса» серед європейських замовників дуже просто пояснюється.
Крупа з амаранту – це чудова основа для каш, дитячого харчування, десертів, випічки та навіть макаронних виробів. Це ще не мука, але вже не ціле насіння. Хоча саме по собі насіння амаранту дуже маленьке, але коли воно шліфується, то стає ще меншим і перетворюється на крупу. Амарантова крупа містить достатню кількість природного крохмалю.
Амарантова крупа від ТМ «Ахімса» - це продукт безпосередньо від виробника. Ми не тільки вирощуємо насіння, але й переробляємо та пакуємо його самостійно, стежачи на кожному етапі за якістю готового продукту.
Рецепт солоної амарантової каші
- За півгодини до сніданку закип'ятіть воду (600 мл).
- Коли вода закипить, поступово додайте до неї крупу, 200 г, регулярно помішуючи.
- Додайте сіль та спеції за смаком, а також олію (1 ст.л.).
- Варіть кашу під кришкою 20-25 хвилин. Подавайте гарячою.
Каша зазвичай виходить досить рідкою через особливі властивості амаранту. За бажанням, можна замість води варити її на молоці. Тоді у Вас вийде солодка амарантова молочна каша, в яку можна додати замість солі цукор, а також фрукти або сухофрукти, горіхи.
Білки | 3,3 г |
Жири | 0,4 г |
Вуглеводи | 85,4 г |
Клітковина | 0,4 % |
Енергетична цінність | 356 Ккал |