Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте крупу спельти у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо спельту на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Спельта – найцінніший білковий продукт, який є просто спасінням для вегетаріанців. Спельту ще називають «дикою пшеницею». Крупа зі спельти – чудова основа для смачних каш та супів. За смаком ця крупа мало чим відрізняється від звичної нам каші «Артек», тільки вона поживніша завдяки підвищеному вмісту білка, вітамінів, клітковини та амінокислот (у тому числі 18 незамінних, яких немає навіть у м'ясі).
Чому ми вибираємо саме крупу спельти?
У нашій країні ми звикли до окультуреної пшениці. Ми їмо випічку з пшеничного борошна, варимо каші із її зерен. Але мало хто знає про таку культуру, як спельта. Це та сама пшениця, тільки не окультурена, а отже, вона зберегла весь спектр корисних мінералів і вітамінів, які їй дала природа. І на нашу думку, вона смачніша. Цю смачну спельту ми вирощуємо на органічно чистій землі на Дніпропетровщині. Зерна все літо насичуються соками землі під яскравим та теплим сонцем, поливаються дощами, щоб у серпні ми зібрали гарний урожай для Вашого задоволення та здоров'я.
Всі наші крупи ми обмолочуємо та переробляємо старовинними методами, що дозволяють зберегти всю користь зерна, про яку ми пишемо.
Крупа спельти корисна абсолютно всім
Поживність цього продукту перевершує всі інші види зернових, включаючи звичайну пшеницю. Але це не заважає крупі зі спельти дуже легко засвоюватись навіть дитячим організмом.
- Білок, яким вона багата, дає сили навіть людям похилого віку.
- Спельтова крупа не засмічує організм токсинами. Її регулярне вживання, навпаки, чистить судини та розганяє кров по венах.
- Серце працюватиме, як годинник, якщо на сніданок часто готувати смачні солоні або солодкі каші з крупи спельти.
- Її можна використовувати навіть тим, хто має алергію на білок.
- Крупа зі спельти робить кістки міцнішими завдяки великій кількості кальцію у складі.
- Вона дуже добре впливає на шлунок та кишечник, налагоджує процес травлення.
- Дуже корисна крупа зі спельти для здоров'я печінки та нирок.
- Її обов'язково потрібно ввести в меню тим, хто залишився без сил.
- Чарівний склад спельтової крупи дарує людині відчуття щастя.
Рецепти каші зі спельти
Складові:
- Крупа спельти ТМ «Ахімса» - 1 склянка
- Вода – 1,5 склянки
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Олія вершкове – за смаком
- Або оливкова олія – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Склянку крупи зі спельти промиваємо в кастрюлі 2,5 л.
- Вимиту крупу заливаємо 1,5 склянками води.
- Додаємо цукор, сіль.
- Ставимо на слабкий вогонь і доводимо до кипіння.
- Коли крупа закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо 30 хвилин, помішуючи. Так вона залишиться цілісною, але стане м'якою.
- Через півгодини плиту потрібно вимкнути, а кашу накрити і залишити ще на 20 хвилин, щоб вона згусла і стала м'якою.
- Подавати гарячою з маслом.
Складові:
- Крупа спельти ТМ "Ахімса" - 3 ст. л.
- Вода – 0,5 склянки
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Молоко – 400 мл
- Олія вершкове – за смаком
Спосіб приготування:
- Молоко наливаємо в сотейник, змішуємо із цукром, сіллю.
- Крупу спельти заливаємо холодною водою, перемішуємо. Це потрібно для того, щоб при варінні не утворювалося грудочок.
- Ставимо сотейник з молоком на невеликий вогонь, доводимо до кипіння.
- Кашу з водою виливаємо в кипляче молоко, перемішуємо.
- Варити молочну кашу спельтову потрібно близько 5 хвилин.
- Знімаємо з вогню, даємо охолонути і подаємо теплою до столу.
Білки | 11 г |
Жири | 1 г |
Вуглеводы | 73 г |
Енергетична цінність | 350 Ккал |