Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте гарбузову олію у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
ГАРБУЗОВА ОЛІЯ. АРОМАТ СОНЦЯ
Олія гарбуза – знахідка для кулінарів. Страви, заправлені нею, набувають чудового запаху та вишуканого смаку. Зеленого відтінку, з ароматом гарбузового насіння та горіхів, це масло - неоціненне джерело життя. У середньовіччя за 200 грамів цієї неповторної олії давали золоту каблучку - настільки цінилася вона навіть багатими людьми.
Особливості олії гарбуза від ТМ "Ахімса"
Ми вирощуємо гарбуз під гарячим сонцем, на просторих полях, без застосування хімічних добрив. Все по-старому: грунт підгодовується з осені коров'ячим гноєм, гумусом, і це до наступного літа дає неймовірні плоди - соковиті, ароматні гарбузи усіх сортів, величезні, з великим, хрустким насінням. Саме з цього насіння, яке дістаємо з гарбуза вручну, ми давимо методом холодного віджиму дуже якісну і смачну олію. А самим гарбузом, що залишається непроданим, ми годуємо у тому числі наших корів та биків, які постачають таке чудове добриво. Ось чому всі продукти ТМ «Ахімса» такі корисні та унікальні.
Чим цінна гарбузова олія?
Цілющі властивості гарбузової олії проявлені, зокрема, завдяки високому вмісту усіх корисних елементів, що існують у природі.
Гарбузова олія – унікальна знахідка для людей, які бажають правильно харчуватися. Головне – не нагрівати її та не використовувати в гарячих стравах, інакше вона втратить усі властивості. Але навіть як заправка до холодних соусів і страв, цей продукт підвищить якість вашого життя і його повноту.
|
Термін придатності 12 місяців. Зберігайте у прохолодному, сухому місці, захищеному від світла та тепла. Після відкриття пляшки зберігайте у холодильнику та використовуйте протягом 45 днів.