Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічне зерно пшениці у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Зерно пшениці в багатьох країнах є основною культурою, з якої можна приготувати так багато смачних страв! Сучасна пшениця відрізняється від давньої, початкової, своїми якостями та зовнішнім виглядом. Крім пшениці, ми вирощуємо ще й спельту, або полбу, яка не зазнавала таких масштабних змін протягом тисяч років. Її збирають та обробляють особливим чином, з неї складно отримати біле борошно для випічки, але таке зерно також має своїх шанувальників.
Усі зміни, які людина робила із зерном пшениці, відбувалися для поліпшення його властивостей та смаку. Це дозволило не тільки отримувати цільнозернове грубе борошно, але й очищати ядро зерна від висівок, щоб змолоти з нього біле пухнасте борошно для солодкої випічки. Саме це борошно стало таким популярним останнім часом, і в основному для його виробництва і вирощується стільки пшениці в нашій країні та за кордоном.
Чим цінне зерно пшениці?
З пшеничних зерен можна виробляти так багато продуктів для смачних та корисних страв! Якщо перемолоти зерно пшениці на грубих жорнах, ми отримаємо пшеничну крупу (яку Ви також можете купити в магазині ТМ «Ахімса»). З неї виходять дивовижні каші та запіканки для дорослих та дітей. Ціле зерно також можна відварювати та їсти як окрему страву. Особливо ціле пшеничне зерно цінується під час Різдвяних свят, коли з нього роблять кутю – смачне старовинне блюдо.
Борошно грубого помелу із зерна пшениці підходить для виготовлення повсякденної випічки, хліба, пиріжків і навіть пирогів. А ось біле, пухнасте борошно, спеціально купується господинями, які печуть торти, тістечка, різні десерти, роблять креми з нього. Можна купити готове борошно, але багато виробників і навіть господині воліють молоти його самостійно із зерна пшениці. У великих обсягах це виходить дешевше, ніж купувати готове борошно, і кожен виробник може сам контролювати якість помелу.
Чому настільки цінне зерно пшениці ТМ «Ахімса»?
Ми вирощуємо не просто пшеницю, а органічно чисте зерно. Це означає, що поля із засіяною культурою не обробляються хімікатами, не підгодовуються синтетичними добривами. Наші гектари родючого чорнозему розташовані за багато кілометрів від інших полів, тому вони не пересікаються з неорганічними культурами та ґрунтом. Це дозволяє вирощувати повністю чисте та природно корисне зерно пшениці та продавати його як в Україні, так і в Європі.
Ми пропонуємо органічне зерно пшениці у мішках по 20 кг, а також упаковками по 1 та 2 кг. Кожен може вибрати собі будь-який об'єм для втілення в життя найсміливіших кулінарних фантазій.
Білки | 13 г |
Жири | 2,5 г |
Вуглеводи | 57,5 г |
Енергетична цінність | 304 Ккал |