Кількість
|
Вартість
|
||
|

СКЛАД: Яблуко, порічка, йогурт, мед.
Що таке пастила? Як вона готується? Чому вважається настільки корисною? І чому така смачна? Всі ці питання ставить собі людина, яка жодного разу не куштувала натуральну, ягідно-фрутову, вітамінну пастилу від ТМ «Ахімса». Тому що варто лише раз відкусити соковиту пастилу з червоної смородини або іншої ягоди, як весь вибух смаку та аромату заповнить Вашу свідомість, і Ви зрозумієте, що таке справжня пастила.
Раніше пастилу готували тільки у монастирях, і тільки з яблук. І це зрозуміло, тому що в яблуках дуже велика кількість пектину, який дозволяє фруктовому пюре перетворюватися на смачну тягучу масу. Але сьогодні завдяки сучасним технологіям можна приготувати натуральну пастилу практично з будь-яких ягід чи фруктів, що ми і робимо для Вас.
Про користь пастили
Насамперед, пастила – це мегакорисний десерт або ласощі, тому що в оригіналі вона не містить цукру та будь-яких ненатуральних добавок. Наприклад, цей вид пастили від ТМ «Ахімса» підсолоджується медом, а також для м'якості смаку при виробництві ми додаємо натуральний йогурт. Тому навіть пастила з червоної смородини, яка за своєю природою має бути дуже кислою, стає ніжною та дуже смачною.
У червоній смородині дуже багато вітамінів і мікроелементів, які можуть підтримати нас в зимовий час. Такі натуральні «вітамінки» – найкраща знахідка для мам, яким не хочеться годувати дітей штучними добавками з аптеки. Пастила з порічки – це концентрований вітамінний вибух для всієї родини! Але треба пам'ятати, що вона дуже калорійна, тому їсти її варто в помірній кількості.
Замовляти пастилу можна в асортименті чи окремими смаками. Наприклад, просто додавши цей товар у кошик, Ви отримаєте пастилу з червоної смородини з медом та йогуртом. А якщо подивіться інші наші товари з цієї категорії, то знайдете там пастилу з інших фруктів та ягід, з медом або без нього, на будь-який смак, а також асорті з усіх видів пастили, що є у нас. Зберігатися вона може дуже довго, як сухофрукти, тому її можна купити про запас.