Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПЛАСТІВЦІ ГРЕЧАНІ
Користь гречаних пластівців проявляється у їхньому чудовому хімічному складі. Вони рекомендуються при анемії, оскільки сприяють підвищенню рівня гемоглобіну, і служать джерелом білка, що легко засвоюється. Продукт є цінним для здоров'я та відмінно підходить для дитячого та дієтичного харчування.
Для їх виготовлення використовується гречана крупа, що швидко розварюється, яка попередньо проходить додаткове очищення, що дозволяє мінімізувати наявність органічних домішок в готовому продукті. Застосування режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, вологості та тиску пари гарантує отримання однорідної консистенції готового продукту.
При виробництві гречаних пластівців не використовуються консерванти та штучні харчові добавки.
Пластівці не потребують варіння.
Рекомендований спосіб приготування:
Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 8-10 хвилин.
Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) і підігріти в мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин. Сіль, цукор чи спеції додати до смаку.
Білки | 9,8 г |
Жири | 1,8 г |
Вуглеводи | 78,5 г |
Цукор | 2,8 г |
Енергетична цінність | 369 Ккал |