Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПЛАСТІВЦІ КУКУРУДЗЯНІ
Кукурудзяні пластівці – це нова інтерпретація традиційного смаку, яка приносить свіжість у харчування та додає яскраві фарби до звичайних страв. Завдяки їх невеликій товщині вони готуються швидше, пропонуючи зручне та швидке рішення для приготування сніданку або перекушування.
При виготовленні кукурудзяних пластівців не застосовуються консерванти та штучні добавки, що робить їх природним та здоровим вибором для вашого столу.
Пластівці не потребують варіння.
Рекомендовані 2 способи приготування:
Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 2 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 5-7 хвилин.
Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2,5 (на 1 склянку пластівців 1-2,5 склянки рідини) і підігріти в мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин. Сіль, цукор чи спеції додати до смаку.
Білки | 7,4 г |
Жири | 0,8 г |
Вуглеводи | 79,4 г |
Цукор | 0,8 г |
Енергетична цінність | 356 Ккал |