Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте сублімовану полуницю у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо полуницю на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
СУБЛИМИРОВАННА ПОЛУНИЦЯ
Сублімована полуниця: що це і навіщо її вигадали? Чому не можна просто купити свіжу ягоду і отримувати з неї максимум користі та смаку?
Насамперед, треба згадати, що свіжа, смачна, справжня полуниця доступна нам лише місяць-півтора на рік, тоді як наші почуття хочуть насолоджуватися полуничним смаком цілий рік. Можна, звичайно ж, закатати полуницю в банки у вигляді варення, але при варінні вона втрачає до 90% корисних речовин, не кажучи вже про кількість зовсім не корисного цукру, який потрібно для її збереження. Тому сублімація – це найкраща альтернатива всім іншим методам тривалого зберігання фруктів та ягід.
Сулімація - це сушіння швидкозаморожених продуктів. Таким нехитрим способом заготовляють ягоди та фрукти вже як мінімум півтора століття. Сублімаційне сушіння ще називається «ліофілізація». Продукти швидко заморожуються (часто застосовується шокове заморожування при -40 градусах Цельсія), і в процесі сублімації крига випаровується, швидко перетворюючись на пару. Через те, що ягоди, і зокрема полуниця, не стикаються з водою, у такій сушеній або сублімованій полуниці зберігається весь смак, не кажучи вже про корисні речовини. Швидка заморозка утворює дуже маленькі крижинки на ягодах, які не ушкоджують самі тендітні плоди, сік не витікає, що дозволяє зберігати максимум користі в готовому продукті.
Після заморожування ягоди потрапляють у камеру, з якої викачується повітря. Тиск природно знижується, і при цьому температуру простору в камері спеціально підвищують. Вся крига випаровується, пара відкачується. Готовий продукт без крапельки вологи перемелюється в порошок і використовується для приготування безлічі смачних десертів.
Чим цінна сублімована полуниця?
Заготована таким способом полуниця – джерело всіх вітамінів та мікроелементів у будь-яку пору року. Вона не впливає на рівень цукру в крові, тому може використовуватися як добавка до раціону діабетиків та тих, хто стежить за своєю вагою.
Додаючи порошок сублімованої полуниці в борошно, каші, напої, Ви отримаєте смачний полуничний десерт або страву, від якої не зможуть відірватися ні дорослі, ні діти. Це не якийсь барвник. Сублімована полуниця – це повністю натуральний продукт, який у нас із задоволенням замовляють великі корпорації з Америки та Європи для виробництва дорогих елітних десертів і косметики. Не менш популярна вона і в місцевих виробників кондитерських виробів.
Зберігається сублімована полуниця без необхідності дотримання спеціальних умов. А завдяки тому, що порошок полуниці – це висококонцентрований продукт, витрати на приготування страв з нього набагато нижчі, ніж при використанні свіжої полуниці. Тому ціна готового виробу з полуничним натуральним смаком буде нижчою, якщо Ви використовуватимете сублімовану органічну полуницю.
Найцінніше у сублімованій ягоді від ТМ «Ахімса» те, що полуницю ми вирощуємо без використання пестицидів та інших хімікатів. Плантації нашої полуниці підгодовуються коров'ячим гноєм з осені, тому навесні та влітку ми збираємо врожаї смачної, великої ягоди, вирощеної просто неба. Кожна ягідка дбайливо зривається руками, щоб у процесі сублімації з неї не потік сік. Звісно, ми продаємо і свіжу полуницю, але наша земля настільки щедра на врожаї, що більшу частину ягід ми або заморожуємо, або сублімуємо для того, щоб взимку їсти смачні та корисні солодощі із сублімованої полуниці.
Де і як використовується сублімована полуниця?