Кількість
|
Вартість
|
||
|

Урбеч із гарбузового насіння, або гарбузова паста – це настільки смачний продукт, що ми навіть боїмося Вам його рекламувати! Він не просто смачний, а ще й мега корисний, поживний – найкраще рішення для енергетичного сніданку. Наш урбеч ми виробляємо самі, коли давимо власноруч олію з насіння гарбуза. Осад, що залишається, і є урбеч - усе максимально натурально! Виробництво гарбузового урбечу від ТМ «Ахімса» поки що досить скромне за кількістю, тому він може закінчитися будь-якої миті.
Урбеч можна використовувати для надання оригінального смаку та поживності в різних стравах: змащувати ним салати з овочів чи фруктів, додавати до смузі, змішувати з медом або, навпаки, із сіллю. Особливо смачно урбеч із насіння гарбуза їсти ложкою прямо з банки (але це наша особиста, суб'єктивна думка).
Як вирощується гарбуз для виготовлення урбечу
Вся продукція ТМ "Ахімса" органічно чиста, має сертифікати якості. І урбеч – не виняток. Так як він готується з насіння гарбуза, то нам потрібно для цього виростити органічний гарбуз. На наших полях він почуває себе особливо добре, виростаючи величезним та соковитим. Урбеч ми виготовляємо із сорту голонасінного гарбуза. У ньому насіння відразу росте без лушпиння! Це не просто зручно - це гарантує, що в готовий урбеч жодним чином не потрапить лушпиння гарбузового насіння - його просто немає.
Унікальність продукту в тому, що насіння для урбечу ми беремо з власного органічно чистого гарбуза. Він росте у віддаленому чистому місці – на заповідній території, де немає в окрузі жодних забруднюючих підприємств чи ферм. Ця земля ніколи не знала дотику хімічних добрив та інших препаратів, а тому гарбуз, який на ній виростає, є максимально природним і чистим. Це підтверджується всіма органічними сертифікатами, які є в наявності.
Насіння ми дістаємо вручну з гарбуза, очищуємо від волокон плоду і підсушуємо на повітрі. З нього методом холодного віджиму ми давимо натуральну гарбузову олію. Після віджиму отримуємо осад або урбеч - дуже смачну, тягучу, трохи липку пасту з яскраво вираженим смаком гарбузового насіння. Ми не додаємо до неї ні сіль, ні цукор, відкриваючи Вам простір для кулінарних експериментів.
Зберігати урбеч із гарбузового насіння ТМ «Ахімса» потрібно в холодильнику в щільно закритій банці 3-4 місяці. Але, за нашими даними, так довго він ще ні в кого не простояв – вся банка з'їдається за кілька днів. Урбеч дуже калорійний, що важливо знати тим, хто слідкує за фігурою. Але навіть небезпека погладшати мало кого зупиняє від насолоди смачним урбечем з гарбузового насіння. Ось такий він – урбеч від ТМ Ахімса.