Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічний Волоський горіх у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо Волоський горіх на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Волоські горіхи – це найпопулярніший вид горіхів у кулінарії кожного дня, тому що коштують вони недорого (у порівнянні з іншими горіхами), і смак у них дуже запам'ятовується. Але тільки чистити волоські горіхи люблять не всі, тому ми зробили цю роботу за Вас, очистивши волоський горіх не тільки від твердої шкаралупи, але і від тонких перетинок між плодами. У результаті Ви отримаєте цілісні половинки волоського горіха у вигляді метелика, а ми – радість від того, що змогли Вам полегшити життя.
Сам по собі половинки волоського горіха дуже гарні, тому їх часто використовують при прикрасі святкових тортів та салатів. Але також його додають у порізаному чи меленому вигляді всередину тіста чи страви.
Волоські горіхи – високобілковий продукт, і в їжу його слід вживати не більше 80 г на день дорослій людині. Але цієї кількості вистачить, щоб наситити тіло унікальними речовинами, що містяться у горіхах. Особливо волоські горіхи корисні при розумових навантаженнях та в період вагітності.
Де застосовується волоський горіх?
На основі волоського горіха або з його додаванням часто готують таку різноманітність страв, що не можна переразувати. Це і солодка випічка, і різні десерти, і салати (наприклад, буряковий салат із чорносливом та горіхом). І навіть у супи його можна додавати як у меленому вигляді, так і цілими шматочками. Волоський горіх має дуже яскравий смак, тому, якщо Ви готуєте складну страву з горіхами, акцент в ньому потрібно буде зробити на волоському горіху, інакше він це зробить за Вас.
Волоські горіхи в чистому вигляді можна зберігати близько року в банці або в паперовому пакеті щільно закритими, в темному сухому прохолодному місці. Його дуже любить їсти харчова міль, тому слідкуйте за герметичністю упаковки при зберіганні.