Кількість
|
Вартість
|
||
|
В’ялена вишня без кісточки – це сухофрукт, виготовлений із добірних сортів, що проходять делікатний процес в’ялення з додаванням цукру. В цьому продукті ідеально поєднана натуральна кислинка та солодка ніжність, зі збереженням всіх корисних властивостей.
Сухофрукт є ідеальним вибором для тих, хто цінує смачне та корисне харчування. В'ялена вишня з цукром насичена мінералами, антиоксидантами та вітамінами, які сприяють покращенню загального самопочуття та працюють на зміцнення імунітету. Вишню можна додати до десертів, випічки, салатів або ж просто вживати як самостійний здоровий перекус.
Чим корисна в'ялена вишня?
- В’ялена вишня містить вітамін С, що дозволяє захищати організм.
- Завдяки калію нормалізується тиск та покращується робота серця.
- Завдяки мелатоніну будете краще спати і зменшиться рівень стресу.
- Плюс до всього цього, ще й те, що вишня сушена хороший варіант для заміни цукеркам, тортикам та печиву, як для дітей, так і для дорослих.
Для кого підходить?
- Підходить тим, хто дотримується здорового способу життя та слідкує за харчуванням.
- Вегетаріанцям та веганам.
- Дітям, в якості натурального десерту, щоб не давати всілякі льодяники чи шоколадні цукерки.
- Перед тренуванням для підживлення вишню можуть їсти спортсмени.
- Та й просто тим, хто хоче зняти стрес і добре спати без тривожності.
З чим поєднувати?
- Додати можете в гранолу зранку чи до каші або ж йогурту.
- Використовуйте в приготуванні десертів, різної випічки чи домашнього шоколаду.
- Для пікантного смаку можна додати до салату, вийде оригінально і точно всім сподобається.
- Любителі чаю, настоянок чи компотів в будь-яку пору року можуть використати вишню в своїх цілях.
- Також вона може бути гарним поєднанням з горішками чи сухофруктами для перекусу.