Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічну сочевицю червону у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну сочевицю на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
СОЧЕВИЦЯ ЧЕРВОНА
Якщо Ви не знаєте, як урізноманітнити меню, щоб було смачно, ситно, корисно, рекомендуємо звернути увагу на червону сочевицю ТМ «Ахімса». Це один із видів бобових, який має багато особливих характеристик, що виділяють її із загального списку.
Бобові продукти славляться тим, що можуть легко замінити м'ясо у дієті вегетаріанців. Вони багаті на білок, і червона сочевиця є рекордсменом за вмістом білка. Цей білок дуже швидко засвоюється організмом, не залежуючись у шлунково-кишковому тракті. Саме тому цей сорт бобових вважається незамінним у спортивній дієті та харчуванні. Червона сочевиця не тільки не забиває організм токсинами, але ще й чистить його дуже м'яко та ефективно.
Особливості червоної сочевиці
Колір цього продукту вказує на те, що в його складі дуже багато вітаміну А та заліза. Це означає, що сочевиця саме цього сорту корисна всім, хто намагається відновити сили після хвороби, або постійно відчуває нестачу енергії. Червону сочевицю дуже легко і швидко готувати, і з нею впорається навіть господиня-початківець. До того ж, цей продукт від ТМ «Ахімса» повністю органічний – чистий, наповнений усіма природними мінералами та вітамінами, наповнений смаком та ароматом справжньої землі, без домішок хімікатів та синтетичних добрив.
Як використати червону сочевицю ТМ «Ахімса»?
Що ж можна приготувати із червоної сочевиці? Насамперед – сочевичне пюре. Червона сочевиця дуже швидко розварюється, буквально за 15 хвилин. Її навіть немає сенсу попередньо замочувати, хіба що для усунення гіркуватості, якою «грішать» багато видів бобових. У звареному вигляді червона сочевиця погано тримає форму, і з неї не вийде зробити розсипчасту кашу. Зате вийде пригостити сім'ю смачним пюре, або супом, а також сочевичним паштетом, хумусом і котлетами. Саме для приготування цих страв червону сочевицю купують найчастіше.
Як і всі бобові, червона сочевиця може спричинити утворення газів. Але цей невеликий казус усунути дуже легко: просто додайте в будь-яку страву із сочевиці (або запропонуйте окремо до неї) зелень: петрушку і особливо кінзу. Їхній пряний смак усуне бродіння від сочевиці і зробить насолоду їжею ще приємнішою!
Білки | 21 г |
Жири | 0,2 г |
Вуглеводи | 47 г |
Калорійність | 300 Ккал |