Кількість
|
Вартість
|
||
|
В’ялена журавлина з цукром – це смачний і корисний сухофрукт, який поєднав в собі приємну кислинку та ніжну солодкість ягід. Вона зберігає всі корисні речовини навіть після обробки, адже дбайливий процес не руйнує те, що робить її незамінною частиною для здорового раціону людей будь-якого віку. Журавлина багато на антиоксиданти, вітаміни та органічні кислоти, які допомагають підтримувати імунітет, покращують роботу серця та травної системи. Для тих, хто хоче поєднувати користь та задоволення вона точно стане ідеальним рішенням.
Чим корисна в’ялена журавлина?
- Завдяки вітамінам групи С вона підтримує імунну систему.
- Антиоксиданти уповільнюють старіння клітин зміцнюючи їх.
- Сприяє здоров'ю серця та регулює рівень холестерину.
- Захищає сечовивідну систему завдяки унікальним речовинам.
- Покращує травлення та запускає роботу кишківника.
Для кого підходить?
- Підходить людям, які хочуть мати міцний імунітет та підтримують організм здоровим, в тому числі й у холодну пору року.
- Тим, хто веде активний спосіб життя, в якості перекусу корисного журавлина з цукром ідеально підходить.
- Просто тим, хто хоче принести різноманітність для свого раціону та спробувати щось нове, корисне та смачне.
З чим поєднувати?
- Добре працює як самостійний перекус, але також можна поєднати з горішками чи іншими сухофруктами.
- Як додаток до каш, йогуртів, мюслів чи граноли, щоб збагатити раціон.
- Можна використовувати у салатах, для приготування соусів чи як додаток до м'ясних страв.
- Поєднувати можна також з сиром чи шоколадом.