Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічне борошно зеленої гречки у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо гречку на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Якщо Ви хочете щодня їсти смачний безглютеновий хліб, тоді потрібно буде готувати його вдома самостійно. У магазинах Ви навряд чи знайдете такий хліб, зазвичай для його виготовлення використовується гречане борошно, яке рідко можна зустріти в масовому виробництві. Але якщо купити органічно чисте борошно зеленої гречки від ТМ «Ахімса», то питання з безглютеновим хлібом буде закрито.
Готувати випічку з гречаного борошна можна не тільки в суміші з пшеничним. Навіть у чистому вигляді у формах такий хліб виходить дуже щільним, одночасно розсипчастим і неймовірно корисним. Готується він так само, як і звичайний домашній хліб, на воді та олії, на дріжджах або заквасці.
У гречаному борошні ТМ «Ахімса» зберігаються всі корисні речовини, оскільки це борошно не обробляється термічно, і греча попередньо не лущиться. Борошно виходить «живе», в ньому містяться вітаміни групи В, С, РР, Е, дуже багато заліза та кальцію, калій, йод, мідь, магній, сірка, натрій, фосфор, цинк, фтор та інші мікроелементи. Якщо вироби з гречаного борошна будуть на Вашому столі щодня, можна буде істотно поправити здоров'я кожного члена сім'ї. Тіло стане витривалішим, нерви – міцнішими, а пам'ять працюватиме краще.
Борошно зеленої гречки ТМ «Ахімса» - найкращий вибір любителів здорового харчування
Зелена гречка, яку ми вирощуємо для борошна, є на 100% органічним продуктом. Земля, на якій вона росте, славиться своєю чистотою, родючістю та поживністю для рослин. Навколо наших полів немає поблизу заводів та підприємств, немає автотрас, іншої інфраструктури, яка б могла забруднювати землю чи річки навколо. Це заповідна зона, де заборонена діяльність такого роду, але дозволено органічну обробку землі та вирощування на ній різноманітних рослин.
Ми перемелюємо зелену гречку на борошно жорнами, через що вона залишається дуже м'якою, пухнастою, і не втрачає жодного грама вітамінів. Випічка з гречаного борошна – це дуже оригінальний та смачний продукт. Це не тільки хліб, а й млинці, печиво, пироги, кекси, коржики - солоні та солодкі. Гречане тісто поєднується з будь-якими начинками – овочевими, фруктовими, сирними, бобовими. Вся ця випічка виходить повітряною, пористою, насиченою смаком. Також з гречаного борошна готують чудову кашу для дитячого харчування, яку цілком можна давати немовлятам.
Білки | 13,6 г |
Жири | 1,2 г |
Вуглеводи | 71,9 г |
Енергетична цінність | 353 ккал |