Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічне борошно пшеничне цільнозернове у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну пшеницю на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Борошно пшеничне органічне цільнозернове – це один із найкорисніших продуктів харчування для кожної людини. З десятків різновидів борошна саме це борошно зберігає всю користь при перемелюванні, тому що зерно не очищається від оболонки, як при виробництві білого борошна. Цільнозернове борошно пшеничне має грубіші частинки, з нього не вийде приготувати повітряний бісквітний торт або заварний крем. Але хліб, пироги, млинці, будь-яка домашня випічка радуватимуть господиню та її гостей.
Це борошно ще називають борошном грубого помелу, і за старих часів хліб, що випікався з нього, був дуже корисним. Сучасний магазинний хліб рідко буває настільки ж якісним, як домашній, випечений із цільнозернового борошна. Тому все більше господарок воліють купувати цільнозернове пшеничне борошно для випікання домашнього хліба. Вона чудово підходить і для хлібопічок, і для випікання в духовці. Тісто з цільнозернового борошна потребує трохи більше води для замішування. Воно не так сильно липне до рук, але при цьому залишається таким же еластичним та клейким, як тісто з білого борошна.
Чому варто пекти пироги з цільнозернового борошна пшениці?
ТМ «Ахімса» виробляє борошно цільнозернове з м'яких сортів пшениці, яке найкраще підходить для випікання. Через те, що цілісність зерна не порушується, оболонка залишається цілою, всі цінні речовини з пшениці потрапляють у Вашу випічку, приносячи не лише користь, а й смак.
Пшеничне цільнозернове органічне борошно - джерело вітамінів Е, С, D, P, Н, B, кальцію, хрому, марганцю, хрому, селену, йоду, калію та міді. Рослинні волокна, на які багате борошно з цільного зерна, очищають кишечник, виводять усі чужорідні та шкідливі речовини, які накопичуються в ньому. Так само діє на систему травлення клітковина, якої багато в цьому борошні. Вона не дозволяє залишкам їжі загнивати в кишечнику і регулює процес опорожнення. Перетравлення їжі з виробами з цільнозернового борошна пшениці прискорюється. Організму стає в рази простіше переробляти їжу та виводити її залишки. При використанні борошна грубого помелу не тільки система травлення, але й судини, серце починають працювати краще.
Але така корисна клітковина, якої багато в цільнозерновому борошні пшеничному, заважає тісту гарно підніматися при виготовленні борошняних виробів. Тому з цільнозернового борошна виходить грубувата, хоч і дуже цінна випічка. Це потрібно враховувати господиням, які прагнуть радувати своїх рідних та гостей пишними тортиками та тістечками. Для святкової випічки зазвичай використовують біле борошно, але на кожен день потрібно обов'язково мати вдома цільнозернове борошно пшеничне від ТМ «Ахімса».
Білки | 11 г |
Жири | 1,5 г |
Вуглеводи | 70 г |
Енергетична цінність | 330 Ккал |