Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик

Біле рисове борошно виробляється із сирого рису басматі. У ньому відсутній глютен і практично немає жирів, що робить його корисним при захворюваннях серцево-судинної системи. З іншого боку, вміст швидких вуглеводів може стати причиною для обмеження продукту в раціоні. У порівнянні з борошном із коричневого рису, борошно з білого має більш м'який смак і легку текстуру, трохи більшу калорійність (приблизно +40 Ккал / 100 г) і трохи менший вміст корисних речовин.

Застосування в кулінарії

З рисового борошна виходить гарне млинцеве тісто (просто потрібно трохи більше рідини) й відмінна локшина. Застосовується для згущення супів і рагу, панірування, випічки пирогів і печива.
Невелика кількість білого рисового борошна в пісочному тісті може зробити його більш ніжним і розсипчастим. Не підходить для випічки дріжджового хліба.
У рисовому борошні запікають м'ясо і рибу, що надає їм ніжного молочного присмаку й золотистої скоринки.

Корисні властивості

Користь рисового борошна, крім наведених нижче характеристик, полягає ще й у дієтичності. Завдяки наявності грубих волокон, їжа з рисовим борошном допомагає надовго отримати відчуття ситості й знизити апетит. Продукт рекомендується поєднувати з овочами та фруктами, що ще більше підвищить його корисну цінність.

Кровоносна система. Очищення судин від холестерину, підтримання серця. Профілактика анемії. Зниження ризику інфаркту та інсульту.

Ендокринна система. Підвищення імунного захисту організму та метаболізму. Запобігання розвитку інфекцій і запалень.

Нервова система. Підтримання роботи мозку та збалансованого емоційного стану.

Травна система. Стимуляція травлення, оздоровлення печінки. Полегшення стану при гастритах, ентероколіті, виразковій хворобі.

Видільна система. Нормалізація водно-сольового обміну. Очищення від токсинів і надлишку солей.

 

Особливості вживання та зберігання

Для вагітних: рекомендується у помірних кількостях та за умови високої якості продукту.

Для дітей: корисне й активно використовується у дитячому харчуванні.

Зберігання: до півроку в прохолодному та добре провітрюваному приміщенні.
 

Протипоказання

Не рекомендується до вживання при схильності до запорів.

Підвищене споживання білого рисового борошна може підвищити ризик діабету 2 типу, метаболічного синдрому (фактори ризику: підвищений кров'яний тиск, високий рівень цукру в крові та / чи тригліцеридів, зайва вага, низький рівень "хорошого" холестерину).


Корисний склад

Вітаміни: B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B9 (фолієва кислота), E (альфа-токоферол).

Біологічно значущі елементи: цинк, магній, залізо, фосфор, калій, кальцій, селен, натрій, марганець.

Корисні сполуки: холін, насичені жирні кислоти.

Клітковина і білок.

Країна походження зерна: Туреччина.

 
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Борошно з білого рису без глютену 1 кг ТМ Ahimsa

В наявності
Артикул: 0474
179 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Гарантії 
Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність наших продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковці дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії.
Країна виробництва 
Україна
Культура 
Рис
Форма випуску 
Пакет
Вага 
1 кг
Строк зберігання 
12 місяців
Енергетична цінність 
Білки: 10 г
Жири: 0,39 г
Вуглеводи: 79 г
Калорійність: 359 Ккал на 100 г продукту
Умови зберігання 
12 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до + 18°С

🚗 Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно. 

🏤 «Нововю поштою» по Україні — від 70 грн.

🏤 "Укрпоштою" по Україні — від 35 грн.

 

        💵   Готівкою при отриманні

        💳   Кредитною карткою на сайт

        💳   На картку ФОП

Строк придатності вказаний на упаковці.

Харчові продукти не передбачаються до повернення або обміну згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. N 172 Про реалізацію окремних положень Закону Украї 
 "Про захист прав споживачів"( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1178 ( 1178-2002-п ) від 17.08.2002, N 1317 ( 1317-2003-п ) від 20.08.2003, N 1642 ( 1642-2004-п ) від 13.12.2004, N 1173 ( 1173-2005-п ) від 07.12.2005 )

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.