Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бажаєте додати до своїх страв особливий аромат та смак? Спробуйте використати чабер сушений. Це гіркувата, гострувата, трохи різка, але дуже приємна приправа, яку можна додавати в рагу, супи, каші і навіть напої. Овочеві страви з додаванням чаберу стають настільки привабливими, що від них просто неможливо відірватися. А якщо додати сушений і дрібно змелений чабер у тісто, то хліб або печиво з ним нагадають Вам про літо та Середземне море.
Сушене листя чаберу (не плутати з чебрецем або тим'яном) надає стравам злегка гіркий смак, але ця гіркуватість дуже ніжна, і навіть приваблива. Запах цієї приправи схожий на суміш перцевої м'яти з чебрецем, трохи терпкий. А ось смак її трохи нагадує смак чорного перцю, з такою ж гостринкою. Знаючи всі ці особливості сушеного чабера, його можна класти в ті страви, які вважаєте за потрібне. Особливо радять додавати чабер до страв з квасолі та інших бобових, а також страв, у яких багато білка. Сушений чабер – ідеальний каталізатор для перетравлювання організмом білкових продуктів. І ще він надасть особливого гострого смаку солінням, тому варто запастися сушеним чабером уже з літа.
Сушений чабер (як і багато інших сушених трав) має більш яскравий, насичений смак і запах, ніж свіжий. Тому його варто тримати на кухні цілий рік, навіть коли у садку росте зелений чабер.
Особливості сушеного чаберу ТМ «Жива земля Потуторі»
Наш сушений чабер (ще цю траву називають чубриця) – це від природи чиста приправа. Для того, щоб виростити її на продаж, ми з осені удобрюємо землю коров'ячим гноєм, і навесні в цьому родючому грунті висаджуємо однорічні кущі. Земля ця знаходиться в Тернопільській області, і навколо на багато кілометрів немає доріг чи підприємств, що забруднюють повітря і грунт. У цьому раю наші друзі вирощують різні трави та приправи для Вашого столу.
Природньо чисті продукти – це не тільки особлива користь, але й яскравіший, соковитіший смак та аромат. Чабер від ТМ «Жива земля Потуторі» Ви одразу відрізните від інших спецій. Він буквально врізається в пам'ять своїми смаковими якостями та ароматом. Його хочеться використати у всіх стравах. І це ніхто не забороняє робити. Просто спробуйте один раз додати до свого набору спецій сушений чабер, і Ви прив'яжетеся до його характерного смаку. І справді, у чабера свій унікальний характер, який не сплутати ні з чим іншим.