Кількість
|
Вартість
|
||
|
Еритріол - це природний підсолоджувач .
Ступінь його солодості 70% від солодості цукру.
Для виготовлення деяких видів десертів — безе, зефіру, макарунів, пишних бісквітів.
Чому тільки на ньому виходять ці повітряні десерти? Тому що тільки еритритол серед усіх підсолоджувачів (крім шкідливої фруктози) не гасить / садить білки яєць. Завдяки масі еритіола утворюється важлива структура десерту.
З ним можна зробити абсолютно будь-який десерт.
Без глютену та Без ГМО
Склад: Еритрітол 100%
Поживна(харчова) цінність на 100 г продукту
Енергетича цінність 0/0 Ккал/кДж
Білки - 0 г
Сіль - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Спиртовий цукор 100 г
Зберігати у чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів та захищених від прямих сонячних променів, при температурі не вище 30°С та відносній вологості повітря не більше 75% - 12 місяців.