Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте гречку зелену органічну у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну гречку на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |

Всі знають, що гречка дуже смачний і корисний продукт, основа будь-якої дієти. Але здебільшого та гречка, яку продають у магазинах, вона смажена. Тобто з неї йде максимум корисних вітамінів та інших речовин, які руйнуються при тепловій обробці. Тому ми пропонуємо зелену гречку ТМ «Ахімса», яка повністю зберігає природний смак, аромат та користь справжньої гречки.
Готувати зелену гречку можна так само, як і звичну нам коричневу. Але ще краще, коли зелену гречку не відварюють, а просто заливають водою та тастоюють кілька годин. Вона у воді набухає і стає цілком придатною для їжі. Її далі можна трохи розігріти і їсти як кашу, або перемолоти в гречану масу для приготування смачного гречаного хліба та пирогів.
Чим цінна зелена гречка від ТМ «Ахімса»
Наша зелена гречка корисна не тільки сама по собі, а й як органічно чистий продукт. Вона росте на території заказника, довкола якого на багато десятків кілометрів немає ні великих автострад, ні заводів, ні виробничих підприємств. Тільки ліси, болота з мулом та річка. А також дощі та сонце, якими омивається гречка ТМ «Ахімса».
Збираючи гречку, ми одразу думаємо про те, як принести користь нашим покупцям. Тому не обсмажуємо її і не обробляємо парою, залишаємо лише природний смак та користь. Зелена гречка дуже корисна великою кількістю харчових волокон, вітамінів В, А, РР, Е, а також в ній багато калію, кальцію, йоду, бору, магнію та заліза. За вмістом заліза зелена гречка є рекордсменом, тому її часто прописують як основне харчування при анемії.
Гречка багата на білок, особливо багато його в зеленій гречці. Вживаючи регулярно зелену гречку, Ви побачите, як шкіра і волосся стануть здоровими, блискучими і живими. Вона настільки легко засвоюється, що вже за кілька годин після щільного обіду із зеленої гречки хочеться їсти… І це, мабуть, єдиний недолік страв із гречки.
Перед тим, як готувати страви із зеленої гречки, її слід добре промити і залишити намокати на 20-30 хвилин. Гречка виділить слиз, який потрібно змити великим потоком води. Після цього її можна варити, або навіть їсти у сирому вигляді.
Ще одна перевага зеленої гречки в тому, що її можна пророщувати! Паростки гречки - це просто суперкорисно, а також смачно. Для пророщування гречки потрібно залити її водою, дати час настоятися, промити від слизу (обов'язково), викласти зерно на шар мокрої марлі та накрити зверху іншим шаром. Якщо постійно стежити за тим, щоб марля була вологою, то через 12 годин гречка проклюнеться. Перед тим, як додавати паростки гречки до салату, їх ще раз потрібно добре промити. Денна норма вживання паростків зеленої гречки – 50 г. Їх можна зберігати в холодильнику до 4 днів у щільно закритій банці.
Білки | 12,6 г |
Жири | 2,6 г |
Вуглеводи | 68 г |
Енергетична цінність | 329 ккал |