Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш Італійських трав - це надзвичайно популярна і широко використовувана спеція по всьому світу.
У традиційний склад італійських трав входять: орегано, базилік, сушена петрушка, сушений кріп, сіль, подрібнена цибуля, подрібнений розмарин, тмін, тим'ян. До складу цієї прянощі часто додаються листки кафір-лайму, сушений лемонграсс, шамбала, розмарин, петрушка, майоран.
Пряний смак приправи покращить смак страви і навіть буде корисним для здоров'я. Спеція підвищує апетит, і її рекомендують вживати людям з проблемами в області гастроентерології.
Трави італійської кухні давно полюбилися кулінарам по всьому світу. Додаючи їм неповторний пряний аромат з відтінком гостроти, вони ідеально доповнюють майже всі перші і другі страви, як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Використання італійських трав досить різноманітне:
- додають до салатів з овочів, руколи, оливок, з сирів;
- італійські сушені трави використовуються при приготуванні італійського хліба, піци;
- додають у лазанью з будь-якими начинками (м'ясною, сирною, овочевою);
- прянощі італійських трав додають чудовий аромат рибним стравам;
- спецію додають у різні м'ясні запіканки;
- широко використовують суміш італійських трав для додавання в різні соуси - для салатів, риби, м'яса, пасти;
- додають до різноманітних гарячих і холодних супів;
- курка з італійськими травами виходить чудово.
Як ви вже зрозуміли, використання італійських трав можливо і потрібно практично для всіх страв.