Кількість
|
Вартість
|
||
|

Рисові хлібці - ідеальний перекус для кожного, хто хоче мати міцне здоров'я, гарне тіло та відмінне самопочуття. Вони насичують енергією, дарують бадьорість і силу, вгамовують почуття голоду і роблять день дуже сприятливим. Рисові хлібці можна їсти як окрему страву, перекушуючи на перервах або в перерві між здаванням звітів на роботі, а можна з них готувати смачні дієтичні страви для себе та для гостей.
Рисові хлібці дуже легкі, повітряні, пористі, вони мало мають смаку. Тому рисові хлібці можуть стати основою і для солоної, і для солодкої страви. На них можна намазати паштет, олію, або мед, згущене молоко, варення. Їх люблять гризти маленькі діти, бо хлібці з рису не мають яскравого смаку чи запаху, який часто відштовхує дітей.
Як виробляють рисові хлібці?
Для того щоб рисові зерна стали такими великими, повітряними, як поп корн, їх потрібно замочити в теплій воді майже на 10 годин. Коли рисинки розбухнуть, їх просушують і поміщають у спеціальний апарат, у якому вони підсмажуються так само, як повітряна кукурудза. Коли набряклі роздуті рисинки будуть готові, їх спресовують так, щоб одержати круглі рулети. Повітряний рис між собою злипається, і утворюється рисовий рулет, який залишається тільки нарізати кружальцями та запакувати для Вас.
Хлібці рисові можна носити з собою щодня, і перекушувати ними, коли голодні. А ось ми використовуємо їх не завжди за призначенням. Наприклад, ми любимо змолоти рисові хлібці в муку і додавати її в випічку, готувати на ній овочі в клярі, використовувати замість панірувальних сухарів і т.д. А ще ми посипаємо меленими рисовими хлібцями торти та дієтичні десерти, робимо з них солодкі кульки зі згущеним молоком, додаємо мед і готуємо пасту для прикраси кондитерських виробів. Застосувавши фантазію, можна створювати шедеври із простих рисових хлібців хоч щодня.
Можна замовити звичайні рисові хлібці, а можна - з добавками, наприклад, з насінням чиа або кукурудзою.