Кількість
|
Вартість
|
||
|

Рисово-кукурудзяні хлібці - джерело вуглеводів для тих, хто дотримується здорового способу життя і намагається харчуватися правильними продуктами. Зернові при дотриманні дієти не дуже корисні, але рисово-кукурудзяні хлібці - це зернові особливі. Рис та кукурудза оброблені таким чином, що можуть дуже швидко засвоюватися організмом, не викликаючи збільшення ваги, і при цьому повністю насичуючи тіло та мозок енергією.
Кукурудзяно-рисові хлібці – чудовий фітнес-сніданок, а також обід та вечеря. З'ївши парочку таких хлібців, можна на пару годин вгамувати почуття голоду, що дуже важливо, якщо Ви в дорозі, або у Вас немає часу нормально поїсти. Ці хлібці – найкраще харчування для вічно зайнятих людей, які хочуть підтримувати себе у формі.
Як виготовляються кукурудзяно-рисові хлібці?
Щоб рисові зерна та висушена кукурудза роздулися до таких розмірів, як видно на зрізі хлібця, їх треба надовго замочити у теплій воді, а потім підігріти, як розігрівають попкорн. Здуті і луснуті таким чином зерна потрібно спресувати, і тоді вийдуть ті хлібці, які Ви бачите на фото.
Як використовувати рисово-кукурудзяні хлібці?
Їх можна просто їсти замість хліба. А можна із них приготувати цікаві страви. Наприклад, заливши акуратно викладені на деку хлібці згущеним молоком або дієтичним кремом, можна через декілька годин отримати цікавий пиріг або торт, який не вимагає випікання. А ще мелені хлібці – це чудова заміна панірувальним сухарям, і навіть муці. З кукурудзяно-рисових хлібців можна робити і звичайні бутерброди, і різні тістечка.