Кількість
|
Вартість
|
||
|

Клітковина з насіння гарбуза – це унікальний продукт, якому майже немає аналогів у порівнянні ціни-якості.
Як виробляється клітковина і що це таке? Клітковина з гарбузового насіння - це залишки насіння після того, як з них видавили олію. Гарбузова олія дуже цінна, вона містить у собі все багатство смаку та аромату гарбузового насіння. Але й шрот, який залишається, теж зберігає цінні якості, хоча пахне набагато менше, ніж олія. При виробництві гарбузового масла ми дуже дбайливо збираємо клітковину, щоб перемолоти її додатково.
У чому відмінність клітковини із насіння гарбуза ТМ «Ахімса»?
Насамперед, ми пропонуємо своїм покупцям лише органічно чисті продукти. І особливо це стосується всього, що виготовляється із насіння гарбуза. Адже якщо гарбуз вирощувати не на чистій землі, і підгодовувати його незрозумілимо чим, то всі ці речовини концентруються саме в насінні (хоча й плоду дістається). Тому так важливо, щоб гарбуз, з насіння якого Ви потім купите олію або клітковину, був вирощений за всіма правилами органічного землеробства.
Ми засаджуємо багато гектарів гарбузом саме тому, що олія з його насіння, а також клітковина, дуже цінні та смачні. А гарбуз, який ми не встигаємо з'їсти чи продати, у нас з радістю з'їдають корови взимку. Гарбуз робить коров'яче молоко дуже смачним, і з нього для Вас ми потім готуємо топлене масло та згущене молоко.
Клітковина насіння гарбуза може додаватись у тісто при виготовленні хліба. Вона надає цікавого смаку випічці, і може легко замінити більш дорогі горіхи. Також клітковину можна використовувати в салатах, додавати в суп і присипати нею овочеві страви, каші та мюслі. Гарбузове насіння має гіркуватий присмак, як і клітковина з нього, тому використовуйте її в міру.