Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте крем мед у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Що це за диво таке – крем мед? У чому його особливість та відмінність від звичайного меду? Як його виробляють та у яких випадках використовують?
Це перше, про що запитують нас ті, хто вперше стикається з такою назвою як крем мед. Це досить новий продукт, відомий трохи більше 100 років. Його вперше створили та запатентували приблизно у 1935 році. У крем меду ніжна консистенція і текстура, смак його яскравіший, ніж у меду. За структурою крем мед більше схожий на згущене молоко, або навіть топлене масло. Він зберігається майже так само довго, як і звичайний мед, але, на відміну від меду, не цукориться, а тому не твердне.
Крем мед не потрібно розігрівати, щоб зробити його м'яким: він постійно доступний як ласощі для дітей та дорослих. Для цього звичайний мед просто піддають механічному впливу, тобто особливим чином перемішують. Цей процес робить кристали меду маленькими, і вони не твердіють.
Як виробляють крем мед
Крем-мед – це звичайний мед, який дуже інтенсивно і довго перемішували. Такий спосіб обробки меду винайшов професор Дайсон із Канади близько 100 років тому. У процесі дослідів над медом він побачив, що якщо його інтенсивно перемішувати або збивати, то навіть найтвердіший мед стає пастоподібним, легким. Через 7 років дослідів та експериментів професор отримав патент на збитий мед, і так почалося його масове виробництво. Як видно з процесу виробництва крем меду, він не нагрівається і не піддається жодним іншим впливам, крім збивання. Тому його корисні властивості залишаються з ним.
Особливості крему меду
1. Крем мед залишається м'яким і кремоподібним протягом як мінімум року.
2. Він не кристалізується.
3. Має ту ж користь, що й звичайний мед.
4. При нагріванні крем мед не розтікається, а при охолодженні не застигає.
5. Крем мед можна швидко змішати з будь-яким пастоподібним продуктом (варенням, фруктовим пюре, джемом, згущеним молоком) для отримання нових, неймовірних смаків.
Використовувати крем мед можна по-різному. Ми любимо намазувати його на хліб і навіть додавати в крем для торта. Наші друзі дають дітям їсти крем мед ложками, хоча звичайний мед вони не люблять. Але особливо смачний крем мед із додаванням ягід! У такому вигляді ми також пропонуємо Вам його на сайті.