Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте крем мед у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Цей особливий продукт – крем мед – відомий поки що далеко не всім любителям солодкого. А тим більше такі його різновиди, як крем-мед з малиною, полуницею або іншими ягодами. Але компанія «Ахімса» спеціально створює для Вас цю дивовижну насолоду, щоб Ви могли спробувати щось особливе, незвичайне та нове.
Що таке крем мед? Чому не можна просто з'їсти звичайний мед і насититися його смаком? Можна, але, як кажуть, післясмак інший. Крем мед - це збитий мед, в якому при інтенсивному перемішуванні всі зацукровані кристали подрібнюються, і мед приймає кремоподібну структуру. Трохи змінюється його смак – він стає яскравішим і не таким приторним. Його дуже приємно їсти, він не твердне з часом. І, найважливіше на наш погляд – крем мед дуже швидко і однорідно поєднується з фруктовими пюре та іншими солодкими субстанціями, що дозволяє створити нові смаки зі звичних продуктів.
Як виробляють крем мед
Приблизно 1928 року якийсь маловідомий професор бджільництва з Канади (там є й такі професори) вирішив провести експерименти з медом. Він його нагрівав, розминав, охолоджував… І, нарешті, вирішив спробувати збити чимось, схожим на міксер. І що з цього вийшло? Мед став біліти на очах, став схожим на пінку. І через кілька днів цей зразок не зацурився! Така цікава властивість простого механічного впливу на мед дуже зацікавила професора. Ми не знаємо, чим саме він займався цілих 7 років, щоб удосконалити свій винахід, але тільки в 1935 йому видали патент на виробництво крем меду. При цьому технологія його виготовлення не сильно змінилася – мед просто збивається до кремоподібного стану, і більше нічого туди не підмішується, інакше це буде не справжній крем мед.
Крем мед з малиною для Вашого задоволення
Малиновий крем мед – це ще більш цікаві ласощі, ніж просто крем мед. Зібрану вручну на наших плантаціях органічну малину ми сублімуємо та збиваємо разом із медом до стану крему. Мед, до речі, у нас теж повністю органічний, тому що в межах 10 км від пасіки немає жодного поля, яке оброблялося б хімікатами, і немає жодного виробничого підприємства, яке бруднило б своїми відходами навколишні поля, річку та озера. Тому бджоли можуть збирати пилок із чистих квітів та злаків.
Малиновий крем мед можна намазувати на свіжий білий хліб, а можна додавати його для смаку та солодощі у крем, коли Ви готуєте торти та пироги. Малиновий крем мед – найкраща добавка до мюслів та йогурту з ранку. Ложечка такого крему меду до чаю подарує масу приємних відчуттів і підвищить імунітет. Купити малиновий крем мед можна у баночці 300 мл та 660 мл.