Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте крупу ячну органічну у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |

Крупа ячна виробляється з ячменю - злакової культури, багатої на різноманітні вітаміни та мінерали. Ядра зерен розбивають на частинки, очищають від квіткової плівки, і ці нешліфовані частинки складають ячну крупу. Наприклад, перлову крупу шліфують і полірують перед фасуванням, щоб вона стала їстівнішою і не дратувала шлунок. Але це позбавляє її такого корисного компонента, як клітковина. А ось ячка не потребує шліфування, і тому приносить ще більше користі, ніж інші крупи.
Сорт ячної крупи залежить від розмірів крупинок. Зазвичай на упаковці пишуть «Ячна крупа № 1», або 2, 3. Кожен вибирає для себе ту, яка краще підходитиме для приготування улюблених страв. Дитячі каші дуже зручно розварювати з найдрібнішої крупи, а дорослим підійде крупна, грубіша, але й корисніша ячна крупа.
Яку цінність несе людям ячна крупа?
Ті, хто любить готувати та їсти кашу з ячменю, вже давно оцінили її неперевершений смак, а також вплив на організм. Можна довго розповідати про ту користь, яку ми отримуємо, з'їдаючи супи та каші з ячменю. Але потрібно враховувати той факт, що корисною вважається тільки каша, виготовлена з чистого зерна. Інакше вона може зашкодити, особливо діткам.
Органічна ячна крупа від ТМ «Ахімса» - це безцінний скарб із різноманітними корисностями. Ячмінь для її виробництва не обробляється хімією, не підгодовується отруйними добривами, тому крупа з нього виходить максимально корисною та смачною. Достатньо порівняти смак ячної крупи та інших зернових продуктів «Ахімса» із звичайними магазинними, і Ви зрозумієте, про що йде мова.
Коли зерно зібране, його перемелюють або розбивають на жорнах на борошно або крупу, а потім вручну пакують, перевіряючи на відсутність сторонніх домішок (часток польових чвітів, колосків або оболонки зерен). Така ячна крупа їде до кожного куточку України, і навіть до Європи.
Землю для того, щоб вона народила так багато зерна, ми щороку з осені підгодовуємо натуральним гноєм від наших захищених корів. Вони пасуться на волі, їдять свіжу траву, яка природним чином переробляється на краще добриво на всі часи. Тому на нашій землі виростає таке смачне та чисте зерно, яке ми підготовуємо та пропонуємо Вам для смачного та здорового життя.
Білки | 10 г |
Жири | 1,3 г |
Вуглеводи | 65,4 г |
Енергетична цінність | 313 Ккал |