Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте кукурудзяне борошно у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну кукурудзу на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Якщо зерно кукурудзи подрібнити на жорнах, вийде корисне та смачне кукурудзяне борошно, з якого можна готувати різного виду хліб, печиво та каші. Кукурудзяне борошно робить будь-яку випічку повітряною та пишною, воно не містить глютена, що також цінується багатьма покупцями.
Компанія «Ахімса» пропонує кукурудзяне борошно грубого помелу. Саме борошно має дуже яскравий, солодкуватий смак, тому часто випічка з нього не вимагає застосування додаткових спецій, крім солі та цукру. З кукурудзяного борошна з додаванням пшеничного можна навіть ліпити вареники, пиріжки та печиво. Борошно кукурудзяне, як і крупу, використовують для приготування поживних та ситних страв: мамалиги, супу, поленти, оладок, млинців, кексів і т.д. Готова кукурудзяна випічка виходить розсипчастою, легкою та пористою. Вона зберігається набагато довше, ніж пшенична, залишаючись м'якою та ароматною.
Чим особливе кукурудзяне борошно ТМ «Ахімса»?
Ми виробляємо виключно органічне борошно з кукурудзи (а також інші продукти). Це означає, що Ви отримаєте в десятки разів більше користі, купивши кукурудзяне борошно ТМ «Ахімса», ніж якщо купуватимете звичайне борошно з кукурудзи в магазині. Це борошно повністю відповідає всім стандартам якості, має органічні сертифікати, і його із задоволенням купують у нас вимогливі жителі Європи.
Кукурудзяне органічне борошно дуже корисне тим людям, які займаються розумовою працею, оскільки воно покращує роботу мозку. Каші та хліб із кукурудзяного борошна мають бути у щоденному раціоні кожної жінки, оскільки вони заспокоюють нерви та приводять все тіло в гармонію з природою. Також кукурудзяне борошно може стати основою раціону для спортсменів. Страви з кукурудзяного борошна швидко знімають почуття голоду, і насичують на багато годин вперед. Готувати каші з кукурудзяного борошна можна на воді та молоці, як солодкі, так і солоні. Кукурудзяне борошно багате на вітаміни і мікроелементи, а також вуглеводи і білки. Воно досить калорійне, але при цьому аюрведа радить їсти страви з кукурудзяного борошна ближче до вечора, тому що вони краще перетравлюватимуться після обіду.
Якщо Ви готуєте з кукурудзяного борошна тісто, додайте в борошно 1:1 або 1:2 борошно пшеничне для клейкості.
Білки | 7,2 г |
Жири | 1,5 г |
Вуглеводи | 72,1 г |
Енергетична цінність | 331 ккал |