Кількість
|
Вартість
|
||
|
Майоран – дуже цікава приправа, яку можна додавати до будь-яких страв для надання чудового аромату. У свіжому вигляді майоран практично не продається на ринках і супермаркетах, або він коштує дуже дорого. Для того, щоб він потрапив у Ваші каструлі, майоран сушать у темному місці, що провітрюється, і перемелюють до стану дрібного порошку. Збирати траву майорану потрібно наприкінці серпня і до кінця вересня – саме в цей період ми заготовляємо майоран для продажу в нашому інтернет-магазині.
У чому особливість сушеного майорану? У тому, що в сухому вигляді він ароматніший і пряніший, ніж у свіжому. Також у тому, що він одночасно нагадує запахом і смаком материнку (орегано), чорний перець та м'яту. Завдяки такій різноманітності присмаків сушений майоран можна додавати як в солоні, так і в солодкі страви, особливо в напої. Чай із майораном заспокоює, тонізує та освіжає розум. Чашка гарячого напою з травою майорану перед сном прибере будь-яке безсоння.
Але найчастіше майоран сушений все ж таки використовують у гарячих стравах з картоплі та інших овочів, при приготуванні бобових, особливо квасолі, і навіть у салатах. Він просто знахідка для господарок, які заготовляють соління на зиму. Максимальний аромат та смак майоран розкриває при використанні разом із чебрецем, базиліком, розмарином. Не дарма він входить до складу італійських трав – саме таке поєднання сушених трав надає стравам із «середземноморського» родоводу характерний, незабутній смак та запах.
Чому так важливо, де і ким зібрано майоран?
У світі дуже складно знайти продукт, який зберіг би всі свої природні властивості. Все частіше на прилавках трапляються тепличні синтетичні овочі, фрукти зі знівеченою ДНК, і навіть трави, підгодовані хімією. Тому ми намагаємося всі продукти, зокрема майоран, вирощувати самостійно на родючій, чистій землі. Приправи ТМ "Жива земля Потуторі" зростають у Тернопільській області, далеко від цивілізації, їх вирощують наші друзі - чудова родина з дуже чистими думками та життям.
Земля, де ростуть приправи "Потутори", на багато кілометрів навколо не обробляється хімікатами, або зовсім не обробляється, підгодовується лише натуральними добривами (такими як гумус чи коров'ячий гній). Тому все, що росте на таких землях, завжди набагато смачніше, ароматніше та корисніше, ніж аналогічні продукти з магазинів. І ми з впевненістю можемо запропонувати нашим покупцям приправи від "ТМ "Жива земля Потуторі", оскільки переконалися у їхній якості та чистоті самі.