Кількість
|
Вартість
|
||
|

МАКАРОНИ ГАЛАКТИКА З ТВЕРДИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ
Склад: борошно органічне пшеничне з твердого сорту пшениці «Дурум».
Коли ми думаємо про макарони, то завжди згадуємо Італію: яскраве сонце, синє море та багато піци з пастою. Саме так в Італії називають звичні для нас макарони. І саме італійці найкраще розуміються на тому, як їх правильно виготовити і потім приготувати.
ТМ «Castagno» з Італії виготовляє безліч варіантів макаронів і пасти для дорослих та дітей з органічної сировини. Власне виробництво з органічно чистими продуктами дозволяє створювати виключно корисні та смачні вироби з тіста. Адже лише такі макарони можна пропонувати тим, кого любиш. А любити італійці вміють не менше, ніж готувати смачну пасту.
Як виробляється справжня італійська паста «Галактика»
Для початку, на просторих полях потрібно виростити чисту пшеницю, що нічим не удобрюється і не підживлюється хімією. У природних умовах на добрій землі зерно виростає великим, щільним і твердим. Після збирання врожаю це зерно відвозять на млини, де уважно і ретельно змелюють разом із оболонкою кожне пшеничне зернятко в дрібне борошно. Завдяки тому, що зерно не відокремлюють від оболонки, борошно виходить дуже поживним та корисним. А спеціальний сорт пшениці «Дурум» робить його важливою складовою для харчування людей, які мають проблеми із травленням. Тверда пшениця і борошно з неї багаті на клітковину і не засмічують шлунок і кишківник так, як це робить біле борошно з м'яких сортів зерна.
З цієї корисної муки співробітники компанії Castagno виробляють м'яке тісто на воді. Дуже важливо, щоб у макаронах крім води та борошна не було інших складових, тому що їх можуть їсти люди з різними потребами: хтось не їсть яйця, хтось не вживає трансжири, комусь хочеться їсти макарони без цукру та солі, а хтось харчується лише органічно чистими продуктами. Тому борошно та вода – це все, що потрібно для приготування такої смачної пасти Галактика від Castagno.
Щільне тісто, яке виходить з води і борошна, розкочують в пласти, нарізають смужками, надають їм потрібну форму і потім фігурки-макарони, що виходять, сушать при низькій температурі, щоб вони могли зберігатися дуже довго. Процес такого сушіння тривалий, але дуже дбайливий до продукту і до споживачів. При повільному сушінні в теплому місці вдається зберегти майже повністю всі поживні речовини та первозданний смак твердої пшениці. Такі макарони можна сміливо давати і старим людям, і дітям, оскільки вони не викликають дискомфорту в шлунку та насичують природними вуглеводами і енергією на півдня.
Варити макарони Галактика потрібно так само, як і будь-які інші макарони, хіба що трохи довше через твердий сорт пшениці.
Жири | 1,7 г |
Вуглеводи | 71 г |
Білки | 11 г |
Харчові волокна | 3,4 г |
Енергетична цінність | 350 ккал |